Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Arról mi a véleményetek hogy a nőm délelőtt ír egy smst, én pedig délután Facebookon válaszolok neki amikor nethez jutok? És mikor megkérdezni hogy miért nem SMS ben válaszoltam még délelőtt, akkor azt mondom neki:
A troll az internetes szlengben olyan személy megnevezése, aki provokatív, ingerlő módon, tárgyhoz nem tartozó üzenetekkel bombáz egy online közösséget (például internetes fórum, chat, blog, levelezőlista), vagy személyes hitbeli meggyőződését ellentmondást nem tűrő, pökhendi erőszakossággal sulykolja, azzal a konkrét szándékkal, hogy más felhasználókból heves reakciókat provokáljon ki, vagy más módon zavarja, lehetetlenítse el a témába vágó eszmecserét. A trollkodás idővel a kevésbé agresszív, inkább viccesebb gúnyolódást, élcelődést jelentő tevékenység jelzőjévé is vált, amivel fontosabb, komolyabb témák, személyek is nevetségessé tehetők, ezzel egyfajta kritikai élt adva. Korábban ilyen jellegű „trollkodás” volt például a politikusok karikatúrái.
(Wikipédia)
Te provokatív, ingerlő módon, tárgyhoz nem tartozó üzeneteket küldesz (pl.személyeskedsz), ellentmondást nem tűrsz, pökhendi erőszakosággal sulykolod az emberekbe hogy MI VAGYUNK A HÜLYÉK.
:)
Csakhogy ep ti tettetek azt nem en. Vagy tan en neveztelek titeket bunkónak, ostobanak, parasztnak, ocsifejnek? Ja igen, visszaadtam a tizedet annak amit provokalca ramzuditottatok, es en vagyok a troll??? Tudod te egyaltalan ertelmezni a helyzetet? Nem ugy nez ki. Csak kimadoltal valahonnan egy szoveget, amit nem ertettel meg s nem vagy kepes belehelyezni a helyzetbe. Es ezzel is csak kisiklatni akarod a temat ami megintcsak maga a trollkodas.
Ellentmondas eseten is ti kezdtetek el szemelyeskedni.
Szerintem olvasd el inkabb mire es mit reagaltam mielott belinkelsz azt amit egy szora kidobattal a googlevel. Itt kezdodne az, ami nem trollkodas.
No no no. Lassan a testtel. Gondoltam kimásolom neked hogy mit is jelent a trollkodás,hamár annyira dobálózól vele.
De azért mégegyszer megkérdezem, hátha erőt veszel magadon. Milyen a nő jelleme,miért érdemelte ki ezt a mondatot?
"Egyébként most is ki kezdi a caezsegetést? Komolyan mint egy ovis..."
Errol. Beszelek elkezditek majd aki a toredeket visszaadja arra kitalaljatok hogy kezdi. Mdrt akkor ep kezdte. Es olyanoknak akik nem is erdemelnek mast. Ha ilyen no er nektek valamit akkor eljetek ilyennel, velem ellentetben ti meg is erdemelnetek, nektek csak karma lenne.
Ovis...
"Ugy kezdodott hogy a masik visszautott. "
Igen ez az ovis szint csak ugye megint ti viselkedtek igy.
De hogy ilyen novel kellene kezdenem barmi mast mint elhajtani...
További kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!