Kezdőoldal » Felnőtt párkapcsolatok » Párkapcsolati problémák » Tényleg ennyire borzalmasan...

Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Tényleg ennyire borzalmasan viselkedtem vele? Mi baja a barátnőmnek?

Figyelt kérdés

Este kicsit összegabalyodtunk a barátnőmmel. Én abból, ahogyan közeledett felém, azt feltételeztem, hogy szexelni szeretne, mert akkor szokott így viselkedni. Gondoltam viszonzom a közlekedést. Ezzel semmi baj nem lett volna, de amikor le akartam vetkőztetni, tökre kiborult, hogy én mindig csak szexelni akarok vele, nem figyelek rá, túl durva vagyok vele már megint. Még sírt is.

Igazából én csak simogattam, puszilgattam, meg talán egyszer megmarkoltam a cicijét.

Én nem igazán értem, hogy mi a baj, ő meg nem akarja megmagyarázni. Igazából kb mindig akkor szexelünk, ha ő kezdeményez, szerintem én figyelek rá. Durva meg nem szoktam lenni vele. Szerintem most sem voltam durva....

ma 01:28
 1/6 anonim válasza:
74%
Valami mélyebb dolog lesz a háttérben, ami így jött ki most éppen. Beszélgessetek többet, főleg a szexről!
ma 03:48
 2/6 anonim ***** válasza:
17%
Lehet hogy korábban molesztálták és ez jutott az eszébe arról ahogy közeledtél felé, csak senkinek nem mondta el.
ma 04:20
 3/6 anonim ***** válasza:
0%
Nem értesz a nőkhöz.
ma 06:23
 4/6 anonim ***** válasza:
A lepontozók szerint meg csak igy tovább profi vagy..
ma 07:40
 5/6 anonim ***** válasza:
Szerinted nem vagy durva, amúgy meg igen.
ma 07:45
 6/6 anonim ***** válasza:
64%
Áruljátok már el kérlek, ezeket a gyenge idegzetű mentálisan instabil nőket hol szeditek össze? 😅🤦
ma 07:51

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!