Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Arról mi a véleményetek hogy a nőm délelőtt ír egy smst, én pedig délután Facebookon válaszolok neki amikor nethez jutok? És mikor megkérdezni hogy miért nem SMS ben válaszoltam még délelőtt, akkor azt mondom neki:
Felesleges mert nem trolloknak szol a kerdes. "Nem lett volna egyszerűbb beleírni a kérdésbe?"
Ez rad is ervenyes.
Eleve nem azoknak szol akik gyengek szovegertesbol majd masokat okolnak mikozben ertelmezni kellene nem pedig ehelyett hulyesegeket kitalalni.
Majd ha jon ertelmes ember akkor lesz ertelme barminek is, amig csak trollok gyulekezohelye a kerdes addig nincs.
Jól van, nyugi:
Belevaló csávó vagy!
Azt a mindenkit, te aztán megmondtam neki!
Nem olyan puhány módjára, hogy odamenj, és a szemébe mondod, hogy bocs, de ennek vége!
Megtortent sokszor. Ne magadbol indulj ki.
Persze nem en mentem oda. Hogyne majd neg utazgatok is ezert. Veled ellentetben en tudok mit kezdeni magammal es az idommel. Te is jobban járnál ha dolgoznal es tanulnal, mintsem utazgatni hogy ennek annak szemebe mondj ezt azt hogy ettol tarthatsd utana valakinek magadat.
Ember állj már le. Ne támadj már mindenkit.
Hamis önfényezés? Hülyeségek kitalálása? Meg tipp?
Kész vicc vagy....
Azóta se voltál képes a szituációt egyészben leírni, valószínűleg ezért kapsz ilyem véleményeket vagyis bocs, találgatásokat:)
További kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!