Kezdőoldal » Felnőtt párkapcsolatok » Párkapcsolati problémák » Arról mi a véleményetek hogy...

Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Arról mi a véleményetek hogy a nőm délelőtt ír egy smst, én pedig délután Facebookon válaszolok neki amikor nethez jutok? És mikor megkérdezni hogy miért nem SMS ben válaszoltam még délelőtt, akkor azt mondom neki:

Figyelt kérdés
- Azért, mert annyit sem érsz, amennyibe egy SMS kerül...
2020. dec. 5. 16:00
1 2 3 4 5 6 7 8
 31/71 anonim ***** válasza:
100%

"Egyik se. De hogy ennelkul vonsz le kovetkezteteseket az viszont a te ostobasagodra utal."

=> Nem, öcsifej. Ez egyedül arra utal, hogy hiányos a megfogalmazás, melyet az "Egyik se" mondatoddal alá is támasztasz.

És nem nekem szólt a válaszod, de ez az igazság...

2020. dec. 6. 22:31
 32/71 anonim ***** válasza:
100%

Ha egyikbe sincs leírva,akkor hogy értse bárki is? Mire fel ez stílus? Töltsd ki máson a frusztrációd. Letámadsz mindenkit mert a nőt védik. Aztán mondasz elszórva infókat a nőről. De ezek után ki vagy akadva amikor TE nem vagy képes egy egyszerű kérdést feltenni..

Nevetséges vagy.

2020. dec. 6. 22:46
 33/71 anonim ***** válasza:

Én mondjuk nem parasztoztalak le. Még csak csúnyát sem írtam. De ha neked ez örömöt okoz...

29-es és 32-es voltam:)

2020. dec. 6. 22:49
 34/71 A kérdező kommentje:

Az ocsifejezes nagyon jol mutatja mi a helyzet. Hanem neked szol a valaszod akkor minek irsz vissza? Ujabb ostoba lepes.

Ugy ertse barki, hogy mondjuk rakerdez arra amit nem ert. Az ember evezredek ota feltalalta a kommunikaciot. Mi lenne ha esetleg hasznalnad?

Nem vedeni kell a not hanem vinni es egyutt elni vele. Ja hogy ahhoz mar nem fülik senki foga? :))

Ne mas rovasara vedjetek valakit. Eljetek at azt ami miatt ez jar neki.

Stilus? Talan en öcsisajtozok le masokat? A ti stilusotok kifogasolhato az elejol fogva. En csak ugy reagalok ra ahogy megerdemlitek.

33-as jo, akkor kulon leirom: Minden valaszom annak szól, akinek irtam.

2020. dec. 7. 05:24
 35/71 anonim ***** válasza:

"Nem vedeni kell a not hanem vinni es egyutt elni vele. Ja hogy ahhoz mar nem fülik senki foga? :))"

Elég gyerekes vagy. Nem gondolod? Szerinted csak te élsz nővel vagy mi?

2020. dec. 7. 07:42
 36/71 A kérdező kommentje:
Ja hogy ilyen novel elsz? Ez a te problemad.
2020. dec. 7. 07:54
 37/71 anonim ***** válasza:

Szöveg értelmezés az nagyon megy neked....

Én megkérdeztem hogy szerinted csak te élsz nővel?

Erre már levonod azt hogy én nővel élek:D

2020. dec. 7. 07:59
 38/71 A kérdező kommentje:
Itt inkabb az a gond hogy nem ertetted meg mirol van szo, ezert kerdeztel ilyen ostobasagot. Ostobadag pedig ostobadagot szul, de ez meg mindig a te ostobadagod. Ne mastol vard el hogy kibogozza amit osszekutyultal.
2020. dec. 7. 08:51
 39/71 anonim ***** válasza:
100%

"Ostobadag" hogy a szituációról sem vagy képes írni?:D

Nem lett volna egyszerűbb beleírni a kérdésbe?

2020. dec. 7. 09:03
 40/71 anonim ***** válasza:
100%
Akkor írd le részletesen a problémád, amiért idáig jutottál....
2020. dec. 7. 11:00
1 2 3 4 5 6 7 8

További kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!