Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Arról mi a véleményetek hogy a nőm délelőtt ír egy smst, én pedig délután Facebookon válaszolok neki amikor nethez jutok? És mikor megkérdezni hogy miért nem SMS ben válaszoltam még délelőtt, akkor azt mondom neki:
"Egyik se. De hogy ennelkul vonsz le kovetkezteteseket az viszont a te ostobasagodra utal."
=> Nem, öcsifej. Ez egyedül arra utal, hogy hiányos a megfogalmazás, melyet az "Egyik se" mondatoddal alá is támasztasz.
És nem nekem szólt a válaszod, de ez az igazság...
Ha egyikbe sincs leírva,akkor hogy értse bárki is? Mire fel ez stílus? Töltsd ki máson a frusztrációd. Letámadsz mindenkit mert a nőt védik. Aztán mondasz elszórva infókat a nőről. De ezek után ki vagy akadva amikor TE nem vagy képes egy egyszerű kérdést feltenni..
Nevetséges vagy.
Én mondjuk nem parasztoztalak le. Még csak csúnyát sem írtam. De ha neked ez örömöt okoz...
29-es és 32-es voltam:)
Az ocsifejezes nagyon jol mutatja mi a helyzet. Hanem neked szol a valaszod akkor minek irsz vissza? Ujabb ostoba lepes.
Ugy ertse barki, hogy mondjuk rakerdez arra amit nem ert. Az ember evezredek ota feltalalta a kommunikaciot. Mi lenne ha esetleg hasznalnad?
Nem vedeni kell a not hanem vinni es egyutt elni vele. Ja hogy ahhoz mar nem fülik senki foga? :))
Ne mas rovasara vedjetek valakit. Eljetek at azt ami miatt ez jar neki.
Stilus? Talan en öcsisajtozok le masokat? A ti stilusotok kifogasolhato az elejol fogva. En csak ugy reagalok ra ahogy megerdemlitek.
33-as jo, akkor kulon leirom: Minden valaszom annak szól, akinek irtam.
"Nem vedeni kell a not hanem vinni es egyutt elni vele. Ja hogy ahhoz mar nem fülik senki foga? :))"
Elég gyerekes vagy. Nem gondolod? Szerinted csak te élsz nővel vagy mi?
Szöveg értelmezés az nagyon megy neked....
Én megkérdeztem hogy szerinted csak te élsz nővel?
Erre már levonod azt hogy én nővel élek:D
"Ostobadag" hogy a szituációról sem vagy képes írni?:D
Nem lett volna egyszerűbb beleírni a kérdésbe?
További kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!