Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Milyen praktitkákkal állítsam le a barátom, ha féltékeny a munkahelyem miatt?
Figyelt kérdés
Pár hónapja új munkahelyen vagyok. A barátom nem is akarta, hogy erre a helyre menjek dolgozni, mert kizárólag férfi kollégáim vannak, és ezt lehetett tudni előre. De én elvállaltam, mert tetszik a munka és a fizetés is egész jó. Ő sajnos azóta is eszi a kefét, és folyamatosan belém köt, hogy milyen ruhában megyek dolgozni, mennyire "kopogós" a cipőm, milyen rövid a szoknyám... Nagyon idegesít. :( Azt állítja, nem is féltékenység, hanem őt sokan ismerik az üzleti életben, és emiatt nem akarja, hogy bohócot csináljak belőle, hogy az ő barátnője csupa férfiak közé jár dolgozni, kipp-kopp hanggal vonul és ki van öltözve, mert ha páran emiatt őt nézik madárnak, az kihathat a karrierére. Milyen praktikákkal lehetne lenyugtatni? Az légyszi ne mondjátok, hogy szakítsak, teljesen kizárt, és máshogy öltözni se szeretnék, nekem ez a stílusom.tegnap 21:36
1/15 anonim válasza:
Ismert az üzleti életben 😂 persze, nem féltékeny. Ha a Forbes listában benne van, akkor talán elhiszem ezt a kifogást.
2/15 anonim válasza:
Majd szakít ő. Te szabad leszel, neki pedig nem lesz égő, hogy a barátnője hol és kikkel dolgozik, hogyan öltözködik, és hogyan kopog a cipője.
3/15 A kérdező kommentje:
Nem szeretném, hogy ő szakíton :( Megoldást, praktikákat szeretnék!
tegnap 21:55
4/15 anonim válasza:
Őszintén, ez nagyon gáz. Nem értem miért ragaszkodsz ennyire ehhez. Egyáltalán nem normális hozzáállás. Én is férfiak között dolgozok nagy részt, nagyobb presztízsű helyen, business casual kötelező, mindig csinosan megyek, parfüm, magassarkú sokszor, eseményre smink is. Soha egy szót se szól a párom, max hogy csinos vagyok. Szerintem szembesítsd vele, hogy ez nem normális.
6/15 anonim válasza:
Hány évesek vagytok? Miért gondolom, hogy sokkal idősebb nálad és pénzes is?
Miért pont vele vagy?
7/15 A kérdező kommentje:
14 évvel idősebb nálam, szerintem belefér. Jómódú is de nem emiatt vagyok vele! Azért vagyok vele, mert ő az első komoly férfi aki udvarol nekem, a többi felejtős volt Hozzá képest. Első férfi aki képes a tenyerén hordozni és tényleg ért a nők nyelvén, érzéki, férfias...
tegnap 22:31
8/15 anonim válasza:
Persze férfias akinek önértékelési problémái vannak és féltékeny. Troll vagy egy tökfej vagy, mert épeszű nő nem praktikát keres. Nincs olyan, hogy ha teliholdkor ugatva megiszol egy margaritát önértékelése lesz.
9/15 A kérdező kommentje:
Pont hogy erős az önértékelése, domináns és határokat szab mert ehhez szokott. Ő a semmiből építette fel magát segítség nélkül és így tanult meg érvényesülni. Nem kell rögtön ítélkezni!
tegnap 22:54
10/15 anonim válasza:
Akkor miért nem a saját korosztályából választott? Vigyázz ezzel, mert nagyon így kezdődik a bántalmazás is. Családodhoz, barátaidhoz milyen a hozzáállása?
További kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!