Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Milyen praktitkákkal állítsam le a barátom, ha féltékeny a munkahelyem miatt?
Figyelt kérdés
Pár hónapja új munkahelyen vagyok. A barátom nem is akarta, hogy erre a helyre menjek dolgozni, mert kizárólag férfi kollégáim vannak, és ezt lehetett tudni előre. De én elvállaltam, mert tetszik a munka és a fizetés is egész jó. Ő sajnos azóta is eszi a kefét, és folyamatosan belém köt, hogy milyen ruhában megyek dolgozni, mennyire "kopogós" a cipőm, milyen rövid a szoknyám... Nagyon idegesít. :( Azt állítja, nem is féltékenység, hanem őt sokan ismerik az üzleti életben, és emiatt nem akarja, hogy bohócot csináljak belőle, hogy az ő barátnője csupa férfiak közé jár dolgozni, kipp-kopp hanggal vonul és ki van öltözve, mert ha páran emiatt őt nézik madárnak, az kihathat a karrierére. Milyen praktikákkal lehetne lenyugtatni? Az légyszi ne mondjátok, hogy szakítsak, teljesen kizárt, és máshogy öltözni se szeretnék, nekem ez a stílusom.dec. 19. 21:36
21/23 anonim válasza:
Aki mellett nem lehetek önmagam, az egy börtön-kapcsolat. Amikor a másik ember diktál, hogy hová mehetek dolgozni, és mit vegyek fel, az egy nárcisztikus uralkodó hajlamú, férfi, ha egy ilyen párt választasz akkor viseld következményeit, ha ilyen kötödésed van akkor nem a másikra kell mutogatni, nincs praktika, menj amig nem késő, lehet a külső csábitó, de ha keserű az ize, akkor nem ő a te embered akármennyire tetszik, de fájni fog- és hatalmas lelki teher egy ilyen kapcsolat, soha nem leszel vele boldog ahogyan te szeretnéd-mágneses kapcsolat
22/23 anonim válasza:
"Ha csupa férfiak közé mész a mini –rövid szoknya red flag minden férfinak!"
Nem, nem red flag minden férfinak.
Csak utolsó, elmebeteg szarháziknak red flag.
(Én is férfi vagyok, és úgy mondom ezt. El ne higgye senki az ilyen "minden férfi" kinyilatkoztatásokat!)
23/23 anonim válasza:
most találtam egy idézetet almási kittitől: aki csak akkor szeret, ha kedvére cselekszel valójában nem téged szeret, csupán értékeli, hogy irányithat és nem okozol bonyodalmat. szivesen
További kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!