Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Milyen praktitkákkal állítsam le a barátom, ha féltékeny a munkahelyem miatt?
Ez a pasi nem szeret úgy ahogy kell.
Ha van eszed otthagyod.
Ha nem akarod akkor a munkád...ez van.
Jómódú is de nem emiatt vagyok vele! Azért vagyok vele, mert ő az első komoly férfi aki udvarol nekem, a többi felejtős volt Hozzá képest. Első férfi aki képes a tenyerén hordozni és tényleg ért a nők nyelvén, érzéki, férfias...
Aham...csak éppen korlátozni akar és birtokolni. Más férfi még büszke is lenne arra, ha a barátnője csinos és okos is egyben, és nem egy slampos házicoca, nemhogy még ekézzen ezért, és teljesen nevetséges indokokkal akarja szabotálni a munkádat. Igaza van annak, aki írta, hogy így kezdődik a bántalmazás. Először csak ne öltözz csinosan, mert...ne dolgozz ott, mert...aztán jön a többi. Mit gondolsz, miért ennyivel fiatalabb (tapasztalatlanabb, naivabb) nővel van, és ostromol?
Jah, igen, ő erős és magát építette fel, de te véletlenül se tedd ugyanezt,nehogy már sikeres legyél, főleg nem nőnek kinézve és annak tartva, mert az rá nézve fenyegetés. Nem érzed nevetségesnek a süket dumáját, amit nyom? Egy erős, domináns ember szájából... nekem pont itt menne össze szánalmas zseboroszlánná...
További kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!