Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Mi ez a káosz a 13-14évesekkel?
Lányoknál: hajvasalás, smink, 20éves pasi, pia, disco, cigi
szinte már kurvulás
Fiúknál: hajvasalás, semmi sport-no izomzat, lányos öltözködés, szőrtelenítés, szembelógó hosszú haj
szinte már buzulás
képet nem keresek, mert szerintem mindenki tudja miről beszélek
én is 14 vagyok, lány
de egyszerűen nem értem mi történt, ez mindig így volt vagy csak most lett nagy divat?
Én 13 vagyok. Nem festem magam, csak ritkán, alkalmakkor, a hajam alapból egyenes, nincs pasim, sose volt, nem iszok, nem cigizek, nem járok discoba.
A volt osztálytársam (fiú), viszont pont olyan, mint ahogy azt leírtad. Viszont a szemöldökszedést kihagytad.
13L
Ez csak mostanában lett nagy divat!
Az én időmben még nem volt ilyen!
Ma már a tini fiúk is szedik a szemöldöküket? - Ez gáz!
Én 23 éves korom óta szedem csak a szemöldökömet, de amúgy nem is kéne szedni, mert amúgy is világos a színe az enyémnek és kevés is van belőle, csak szépen formára igazítom és kész is!
24/N
Én ellenzem az ilyeneket, de mivel majdnem az én korosztályom, ezért sejtem, hogy mit miért csinálnak. Cigi pia, hajvasalás stb azért, hogy az idősebb pasiknak is bejöjjenek, illetve a menők közt maradhassanak. Az idős pasi szintén a társaság miatt kell, mert az milyen klassz már, ha neki már az annyi időseket is sikerül elcsábítania, azzal, hogy többnek néz ki mint amennyi.
Fiúknál amiket írtál, azok azért vannak, hogy a lányoknak bejöjjenek a külsejükkel, vagy bi- illetve homoszexuálisnak akarnak látszani, ha csak nem azok is.
Én ezekből kimaradok, nem akarok nálam sokkal idősebbekkel összejönni, és mindent azért teszek, hogy ÉN jól érezzem magam a bőrömben, igaz, így sosem tartoztam a menők közé, nem is baj. 16/L
"Mi ez a káosz a 13-14évesekkel"?!
Háát én 20 éves vagyok de az én korsztályom se kutyaf*sza....
hát ezt énis megtapasztaltam 13-14 éves koromban, de nem igazán jelentett dilemmát számomra, hogy az osztályomban 80% ilyen volt... én önmagamat adom akkor is, ha az jön be divatba, hogy csak búvárruhában és Mikulás-sapiban lehet az ember "menő".
leginkább a sok pipogya "sztár" befolyása teszi tönkre a gyerekeket, mert elhiszik, hogy azt kell csinálni, amit a tvben látnak.
utolsó vagyok...
ja meg amúgy az a legszomorúbb, hogy a normális gondolkodású, egyediességre törekedő fiatalokat kitaszítják és bénának titulálják... pedig ha valaki bénák, hát ők azok!
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!