Kezdőoldal » Felnőtt párkapcsolatok » Párkapcsolati problémák » Segítség szerelmi káosz....

Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Segítség szerelmi káosz. Kérlek adjatok tanácsot! Mi legyen?

Figyelt kérdés

Van egy srác a volt barátom és nem bírom elfelejteni de közben egy másikkal járok hisz őt is szeretem de mégis az előző kapcsolatomhoz húz a szívem pedig ezt a kapcsit sem akarom befejezni most mi legyen??

kérlek segítsetek....:S

L/15

2009. júl. 15. 16:06
 1/8 anonim ***** válasza:
100%
Kettős játékot nem szabad játszani. Döntsd el, hogy melyiket szeretnéd, mert előbb-utóbb ugyis borul a bili és akkor az senkinek nem lesz jó.
2009. júl. 15. 16:11
 2/8 anonim ***** válasza:
100%
Mérlegelj kinél mi jobb és mit veszítenél ha a mostanit feladnád a régiért.
2009. júl. 15. 16:12
 3/8 anonim ***** válasza:
100%

A régit gyorsan felejtsd el, mert nagy baj lesz... :-S

Próbálj csinálni magadnak 2 listát:

1. lista: A volt pasid negatívumai:

2. lista: A mostani pasid pozitívumai

Azután naponta olvasgasd át a listákat :-)

Remélem tudtam segíteni...

F/14

2009. júl. 15. 16:16
 4/8 A kérdező kommentje:

köszönöm szépen az összes kommentárt:D

megpróbálom mérlegelni a dolgok

2009. júl. 15. 16:42
 5/8 anonim ***** válasza:
100%
Ha vissza mennél a volt pasidhoz az csak ideig-óráig lenne jó.Minden képen szakítás lenne a vége.Szerintem maradj a mostani pasiddal pláne ha szereted!Akkor meg csak annyi a dolgod,hogy minden idegszáladdal rá koncentrálsz és az exed pedig kivered a fejedből!Ne csinálj butaságot megbánnád!
2009. júl. 15. 16:44
 6/8 anonim válasza:
37%
Szerintem ne bizz meg egyikben sem mert minden fiu csak hazudik!ha birsz gyere ossze mind a kettovel es kesobb valaszd ki hogy melyikhez huz jobban a szived!!!
2009. júl. 15. 18:25
 7/8 anonim ***** válasza:
Attól függ mért lett vége az előző kapcsolatnak. Ha megcsalás, vagy bizalom hánya miatt ,akkor mindenképp azt tanácsolom, hogy ne gondolkozz rajta kit válasz. Ha viszont csekélység miatt lett vége , mérlegedd mindkettőjüket. És amelyiküket közelebb érzed magadhoz, azt válaszd! Viszont arra ügyelj, hogy a másik fiút (akit elhagysz) őszinte legyél hozzá...
2009. júl. 15. 19:50
 8/8 A kérdező kommentje:

igen csekélység miatt lett vége csak semmi értelme nem volt a szakításunknak....

köszönöm a sok tanácsot :)

megpróbálok mérlegelni:)

2009. júl. 16. 10:25

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!