Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Nem tudom miért, de szeretem mások szerelmi történeteit olvasgatni, tanácsot adni (szerintem ezzel ti is így vagytok. Nem? ). És ezzel a kérdésemmel szeretnélek megkérni titeket, hogy ha úgy gondolod szeretnéd megosztani a tied akkor itt leírhatnád.
tudom mit érzel :D én is szeretek ide járni olvasgatni segíteni olykor nevetni :D:D
én évek óta "szerelmes" (mi is az?) vagyok a legjobb fiúbarátomba és ő mit se tud erről:D de igazából jobb is, nem akarom feldúlni az életünk. nem szeretném ha emiatt már nem lennénk barátok, bár nem gondolom hogy ilyen lenne. mindegy bonyolult:) de ha van tipped hogy lehetne elfelejteni, megoszthatod velem :)
Köszi a válaszod.:D
Ilyen már velem is volt.És nálam az volt, hogy nagyon szerelmes voltam.Éreztem, hogy ő is nagyon kedvel, így hát elszántam magam és bevallottam neki.Ő azt mondta, hogy ő is így érez irántam és összejöttünk.Sajnos egy idő után szakítottunk.Azóta eltelt egy kis idő és most itt ülök és olvasgatom mások érdekes sztoriait.
Nos ami az elfelejtést illeti (ha a barátodra értetted) szerintem ne próbáld meg elfelejteni, hanem épp ellenkezőleg, várj egy kicsit még vele, mert szerintem köztetek is kialakult valami "vonzódás".:D és ebből még szerelem is lehet.Hiszen tudod: A legjobb barátokból lesznek a szerelmesek.
Dehogynem tényleg.nagyon érdekelnek az ilyen dolgok.
Ez szerintem nagyon szép dolog ,hogy így gondolsz rá.tényleg.De Szerintem még azelőtt cselekedned kellene vagy beszélned vele mielőtt elballagnátok, mert utána nem mindig maradnak meg a kapcsolatok.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!