Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Érdekes helyzet, nagy káosz, még nagyobb pánik, mi a teendő?
Hát ez elég érdekes...Én már szakitottam volna vele...
De ha meg akarod menteni a kapcsolatotokat akkor ugymond kezdjétek el ujra.Mintha most kezdenétek el járni.Gondolom még emléxel hol és hogyan jöttetek össze.Menyjetek vissza oda nosztalgiázzatok beszélgessetek a közös élményetekről h ez mien vicces volt meg ilyesmi.Aztán egy hangulatos romantikus vacsit is csinálnék neki a helyedben :D:D Biztos tetszeni fog neki :D főleg h a pasiknak csak két dolog kell az életben : tele has és jo szex.xD Meg próbálj vele kicsit játszadozni :P egyik nap pl legyél egy kis aranyos ártatlan kislány másik nap meg egy szexéhes vadállat :D:D ezzel felkelted az érdeklődését:D (és nemis kicsit)Aztán éreztesd vele h nagyon is szükséged van rá (a pasik ezt imádják) Nem kell nagy dolgokra gondolni h pl mentse meg az életed vagy iesmi xD De ha mondjuk baj van a kocsival engedd hadd nézzen be a motorháztető alá mielőtt még szerelőt hívnál,vagy ha utálod az egereket akár a pókokat hívd fel höjjön át és írtsa ki neked vagy iesmi xD kicsit hülye dolgok de beválnak :-)Aztán biztos van valami hobbija amit szeret pl kosárlabda foci iesmi...nézzetek meg eggyütt egy meccset bizti örül neki majd.Aztán mondtad h van kutyája is lepd meg őt is egy müanyag csonttal vagy labdával. Vannak még ötleteim ha van kedved irj nyugodtan és megprobálok segiteni ^^ ezektől majd ujra meglesz a baráti kapcsolat (sőt sztem még több is) Bocsika hosszu lett :P puszi és BUÉK
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!