Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak! Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
A férjem apasági tesztet akár szerintetek ilyen esetben
jogos?
Figyelt kérdés
Az apukája évekig nevelt egy gyereket az első házasságából kiderült 20-on évek után hogy nem is az övé volt . Nemsokára megszületik a pici és apasági tesztet akar a férjem, értem én és ha kell állok elébe hiszen ő életem szerelme,sosem csaltam meg és nem is tenném nyílván övé a pici, de annyira bánt mintha nem bízna meg bennem
Nagyon rosszul esik hogy azt feltételezi hogy megcsalom és majd hazudok neki más gyermekét neveltetem vele, mit gondoltok erről? Hol a bizalom?
49 A gyerektartást nem az apa fizeti, hanem a különélő szülő. Apunak el kell vállalni a gyerek kizárólagos nevelését, és akkor nem kell gyt-t fizetnie.
2020. dec. 3. 13:03
52/58 anonim válasza:
#51 LOL, csak ezt egy no sem hagyja, es a birosagok partnerek benne...
2020. dec. 3. 13:04
53/58 anonim válasza:
Haveri körben mindig csináltatunk, persze titokban. Szerencsére még nem akadt kakukk fióka.
2020. dec. 3. 13:07
54/58 A kérdező kommentje:
Köszönöm a válaszokat,meglesz a teszt és utána megnyugszik a férjem, tényleg nincs mit titkolni és lehet tényleg apró a kérése, és tudom miért kéri, csak rosszul esett de túl leszek rajta.
2020. dec. 3. 14:56
55/58 anonim válasza:
Persze, tedd azt, aztán majd éljetek úgy, mintha mi sem történt volna.
2020. dec. 3. 15:40
56/58 anonim válasza:
Amikor pár év múlva válsz, és visszanézel, ez lesz az a pont, amikor már világos volt, hogy ez egy szar kapcsolat.
2020. dec. 3. 19:43
57/58 anonim válasza:
Akkor o meg ezentúl hetente járjon nemibetegseg szuresre, hiszen te meg mar láttál baratnot, akit évekig csalt a parja.
Te se vagy normális. De legalább ahogy felül irtak, legalább évek múltán, látni fogod tisztán, hogy hol kellett volna befejezni ezt a valamit, és nem kellett volna elpazarolni az életedet egy pasas mellett, aki csak egy ócska riherongynak tart.
2020. dec. 3. 20:35
58/58 anonim válasza:
Húúú, mennyi sok sértődött, önérzetes nő sereglett ide a kérdés alá, szinte már ki lehet tapintani a vérnyomásotokat a képernyőn keresztül. Nem feltétlen jeleti azt, hogy nem bízik benned, sőt. Az apja esete érthetően mély nyomot hagyott benne, és valószínűleg élete végéig gyötörni fogja a gondolat, ha nem csináljátok meg az apaságit. Akkor fix hogy rámegy a kapcsolatotok. Viszont a teszt eredménye téged fog igazolni, és ez csak megerősíti majd a beléd vetett bizalmát. Elárulom, hogy a férfiaknak az egyik legnagyobb megaláztatás az életben más kölykét felnevelni gyanútlanul, miközben minden nap a pofádba hazudnak azzal, hogy elhallgatják az igazat. Akik a telefon megmutatáshoz, meg egyéb banális hülyeségekhez hasonlítják ezt a dolgot, azok mind nők meg incelek.
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik. Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!