Kezdőoldal » Felnőtt párkapcsolatok » Párkapcsolati problémák » A férjem apasági tesztet akár...

Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

A férjem apasági tesztet akár szerintetek ilyen esetben jogos?

Figyelt kérdés

Az apukája évekig nevelt egy gyereket az első házasságából kiderült 20-on évek után hogy nem is az övé volt . Nemsokára megszületik a pici és apasági tesztet akar a férjem, értem én és ha kell állok elébe hiszen ő életem szerelme,sosem csaltam meg és nem is tenném nyílván övé a pici, de annyira bánt mintha nem bízna meg bennem

Nagyon rosszul esik hogy azt feltételezi hogy megcsalom és majd hazudok neki más gyermekét neveltetem vele, mit gondoltok erről? Hol a bizalom?

2020. dec. 3. 07:41
1 2 3 4 5 6
 31/58 anonim ***** válasza:
69%

Ez nem egy régi sérelem. Ez az apjával történt. Nem vele. És nem a feleségével.

Egyetlen esetben tartanám jogosnak a kérést: ha mutatna rólam képeket, ahogy mászkálok egy másik pasival, vagy hangfelvételt, akármit. Ha nem is csaltam meg, félreérthető lenne, ezt megérteném.

De mert apámmal megtörtént, ezért nem bízok a feleségemben? Tehát érzelmileg az apjával érez közösséget, nem a párjával. Ezt nem tudom, hogy lehet lenyelni. Én nem azért mondom a válást, mert dráma, hanem mert egy ilyen után nem érezném úgy, hogy ő 100%-ban a társam.

Akármikor történik valami a rokonai párkapcsolataiban, azt rajtam veri le? Na ne.

2020. dec. 3. 10:46
 32/58 anonim ***** válasza:
21%

Azért ez így elég érdekes.

Ha a másik akar valamit, ami sem a pénzedbe, sem az idődbe nem kerül akkor minek akadsz ki rajta?

Azért kíváncsi lennék, ha a pasi nem venne semmit szülinapra vagy hasonló "eseményre", vagy nem szánna rá időt akkor milyen megjegyzések lennének, amire ő ennyit mondana "oké, ha nem érzed, hogy szeretlek/nem elég hogy szeretlek akkor vége a kapcsolatnak". Ezen felfogás alapján ez is bőven jogos lenne sőt...

2020. dec. 3. 10:55
 33/58 anonim ***** válasza:
47%

Kedves Kérdező,

A férjed érthető okokból kéri ezt tőled, biztosan volt/lesz neked is olyan kérésed ami meg számára lesz fura és lehet ezt te észre sem veszed. Minden ilyenen megsértődni hülyeség. A gyerek érkezése szerintem mind a két nemnél olyan gondolatokat vált ki amelyek érdekesek lehetnek esetenként. Ha ez az egy dolog van csak és tényleg nincs semmi más heppje, hogy nyomoz utánad meg mittomén akkor ezt nem kell mellre szívni, egyszeri eset az élete legfontosabb pillanata előtt nem sokkal és ez ezt váltja ki belőle. Inkább azt vizsgáld, hogy melletted van e most ezekben az időkben, támogat, szeretget, nyugtat. Ja és ezeknek a szélső-feminista gyerektelen macskásoknak el ne hidd, hogy válókeresetet kell beadni emiatt, akik ezt állítják fogalmuk sincs a házasságról, a gyerekvállalásról. Nyugodtan lehet lepontozni kedves hölgyek. De kedves Kérdező neked még azt is javaslom, hogy nyíltan, őszintén próbálj meg a teszt után beszélgetni a férjeddel erről a traumáról, ha szeretetteljesen és igazán érdeklődően és NEM számonkérően vagy sértődötten közeledsz felé a témával kapcsolatban akkor ő maga fogja majd saját magától bánni a bizalmatlanságát, így a te egód is visszaáll a normál értékekre. Remélem segíthettem, további szép napot!

F41

2020. dec. 3. 11:03
 34/58 anonim ***** válasza:
51%

Bizony kérdező, legyél engedelmes, alázatos, jó feleség. Miután a ház ura megaláz még jó alaposan nyald ki a hátsóját, illetve tarts oda a sajátodat hátha beléd is rúgna egyet.

Ha ilyen egy "jó" házasság, akkor örülök, hogy az enyém "szar".

2020. dec. 3. 11:09
 35/58 anonim ***** válasza:
77%

"Ha a másik akar valamit, ami sem a pénzedbe, sem az idődbe nem kerül akkor minek akadsz ki rajta?"

Mert az időm és a pénzem nem érdekel, a kapcsolat nem ebből áll. Az, hogy ő nem bízik meg, az én bizalmamba is kerül. Az iránta érzett tiszteletembe kerül. A biztonságérzetembe kerül. Hogy bárki bármit mond neki, nem számít, nekem kell fizetnem érte.

Azzal vádol, hogy megcsaltam. Mert az apját megcsalták. Ez hol logikus?

2020. dec. 3. 11:09
 36/58 anonim ***** válasza:
11%

"Az iránta érzett tiszteletembe kerül. A biztonságérzetembe kerül. Hogy bárki bármit mond neki, nem számít, nekem kell fizetnem érte.

Azzal vádol, hogy megcsaltam. Mert az apját megcsalták. Ez hol logikus?"

A másiknak nem kerül a tiszteletébe/biztonságérzetébe, ha egy ilyen apróságot nem tudsz megtenni? Az pedig nem 1 a millióból az eset, hogy más gyerekét neveli a másik fél, úgy hogy nincs tudatában, hogy nem az övé.

Amúgy nem tudom, miért kerülne a biztonságérzetedbe. Egyszeri alkalomról van szó. Nyilván, ha napi 24 órában mellette kellene lenned, az frusztráló, de egy ilyen dolog... Főleg a 21. században amikor se perc alatt kész van és fájdalommentes.

2020. dec. 3. 11:27
 37/58 anonim ***** válasza:
0%

Ha itt a bizalomról van szó, akkor pl a házasságot minek erőltetik sokan? Ha megbíznak a másikban, hogy nem hagyja el akkor nem kell házasodni sem.

A házasság nem tesz hozzá a kapcsolathoz semmi el sem vesz. A házasság előtt 1 héttel és utána 1 héttel ugyan úgy fognak viselkedni az emberek, viszont ha a tiéd a gyerek, vagy ha nem a tiéd akkor ott elég nagy változások vannak.

2020. dec. 3. 11:31
 38/58 anonim ***** válasza:
0%

AHogy egy elozo hozzaszolo is irta, alap kene hogy legyen a teszt, kulonben a ferfi erdekeit mi vedi? Es egyes kutatasok szerint a kakukkfiokak aranya 10-25% kozott van.

Amit a ferjed elbaltazott, hogy az egeszet megcsinaltathatta volna titokban, es akkor nincs feszko koztetek.

2020. dec. 3. 11:43
 39/58 anonim ***** válasza:
0%

Megértem, hogy bántó és megalázó lehet a nőnek, ha a párja erre kéri. Ismerni kell a kapcsolat minőségét, hogy hogyan tette fel a kérdést, hogy ténylegesen mit mondott a másik.

Azt gondolom, hogy egy jól működő kapcsolatba belefér, hogy az egyik fél ilyet kérjen a másiktól és ne akadjanak fenn rajta. Egy olyan ember, akinek rendben van az önbizalma tudja kezelni a helyzetet és annak látni ami. Ha valaki már alapvetően önértékelési problémákkal rendelkezik, akkor beleláthat mindent a bizalmatlanságtól egészen a megcsalásig vagy még vadabb elképzelésekig.

így nyilván van akinek nem fér bele.

Ezzel együtt is azt gondolom, hogy azoknak az embereknek ugyanúgy pszichológushoz kellene menniük, mert sokkal nehezebb úgy élni, hogy a párod odajön, hogy neki milyen pszichológiai sérülése van és ezt hogyan lehet megoldani, mire a te pszichológiai sérülésed indul be és kezd el feszültséget generálni.

De nyilván nem szabad hagyni mindent, ha nem fér bele a kapcsolatotokba, akkor azt is meg lehet érteni, lehet szakítani, mosolyszünetet tartani vagy bármilyen módon kifejezni, hogy nem tetszett. Érdemes olyan módon tenni, ami nem rombolja a kapcsolatotokat, mert amúgy az lenne a cél, hogy közösen tudjátok felnevelni a gyereketeket.

2020. dec. 3. 11:54
 40/58 anonim ***** válasza:
86%

"Az pedig nem 1 a millióból az eset, hogy más gyerekét neveli a másik fél, úgy hogy nincs tudatában, hogy nem az övé."

De ha valaki engem elvesz feleségül, akkor tegye azért is, mert tudja, hogy én nem tenném ezt. Ne sértsen meg azzal, hogy egy hazug qrvának néz.

2020. dec. 3. 12:09
1 2 3 4 5 6

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!