Kezdőoldal » Felnőtt párkapcsolatok » Párkapcsolati problémák » A férjem apasági tesztet akár...

Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

A férjem apasági tesztet akár szerintetek ilyen esetben jogos?

Figyelt kérdés

Az apukája évekig nevelt egy gyereket az első házasságából kiderült 20-on évek után hogy nem is az övé volt . Nemsokára megszületik a pici és apasági tesztet akar a férjem, értem én és ha kell állok elébe hiszen ő életem szerelme,sosem csaltam meg és nem is tenném nyílván övé a pici, de annyira bánt mintha nem bízna meg bennem

Nagyon rosszul esik hogy azt feltételezi hogy megcsalom és majd hazudok neki más gyermekét neveltetem vele, mit gondoltok erről? Hol a bizalom?

2020. dec. 3. 07:41
1 2 3 4 5 6
 11/58 anonim ***** válasza:
61%
Meglenne a teszt, a válási papírok mellé. Vagy ha nem kíván válni, akkor magatol elmegy terápiara, és feldolgozza ezeket a traumákat teszt nelkul. Az én nagymamamat évekig verte, alázta a ferje, de szép ha lenne, pl. emiatt a férjemet büntetnem, vagy feltéteznem, hogy nyilván ö is asszonyvero csak mert nálunk ilyen tortent és láttam.
2020. dec. 3. 08:18
 12/58 anonim ***** válasza:
67%

Tehát bármit hall a világban, érthető, hogy a feleségét idegenként kezeli, és bizalmatlankodik?

Azt sem értem, a férfi miért akarna ilyen kapcsolatban maradni, ahol ennyire nem bízik. Ő vádol, mutassa, mi a gyanús, ami miatt csalást feltételez. Az nem ésszerű, hogy mert mással megtörtént.

2020. dec. 3. 08:22
 13/58 anonim ***** válasza:
76%

Persze, megértőnek kell lenni, mert nagyjából mindenki visz valami szart gyerekkorból a kapcsolatba, házasságba. Nade azért van egy határ, ebben az esetben nincs bizalom a másik felé, megkérdőjelezi az apaságot.

10-es: Lehet, hogy az egész világ ellen irányul a kérés, mert bizonytalan a férj, de azon az áron, hogy közben megalázza a feleségét. Mert az ő lelke csak így nyugszik meg, hogy a kismamának ez mennyire esik szarul, az már az ő baja? És majd a következő gyereknél megint kell az apasági teszt? A férjnek van dolga a bizalmi problémák kezelésével, nem az a megoldás, hogy ellenőrizteti a feleségét, hanem elmegy egy szakemberhez, akinél feldolgozza a traumáját.

2020. dec. 3. 08:26
 14/58 anonim ***** válasza:
79%
Egyfelől érthető, meg is adnám neki. De azt is elmondanám, hogy mivel te tudod, hogy ő az apuka, mikor ez számára is nyilvánvaló lesz, akkor hogyan fogja majd helyrehozni amit tett? Mert te őt megérted, de ő is értse meg milyen sértő rád nézve amit kért.
2020. dec. 3. 08:37
 15/58 anonim ***** válasza:
69%

Ha feltenném a kérdést, hogy a pasim nem adja oda a telefonját átvizsgálásra, de csekkolni akarom, nem csal-e meg, *mert az apám megcsalta anyámat*, én lennék az irracionális pitsa. Joggal.

Itt most a kedves férj a hisztis pitsa.

2020. dec. 3. 08:40
 16/58 anonim ***** válasza:
38%

A férjednek sincs sok esze. Apasági vizsgálatot titokban is lehet csináltatni. Én tuti úgy csináltatnám.

-----

Ez manapság kb ingyen kéne járjon bárki férfinek aki kéri (és titokban). Lehet olvasni ilyeneket, hogy akár a gyerekek 10%-a is lehet kakukkfióka, akinek nem az az apja aki hiszi magáról. Azért ez elég kemény. A nők ezt nem érthetik, milyen amikor valaki 20 évig neveli valaki más kölykét, mondhatni elb*@sz rá 20 évet az életéből időben, anyagiakban, szeretetben, stb. Mivel a nő mindig biztos lehet a anyaságában, belőle jött ki a gyerek.

2020. dec. 3. 08:44
 17/58 anonim ***** válasza:
20%

#13 Szerintem ez olyan, mint a baleset biztosítás. Az, hogy kötök, nem azt jelenti, hogy balesetet akarok szenvedni, hanem, hogy tudom, hogy megvan a lehetősége, hogy balesetet szenvedek és bebiztosítom magam, hogy ne legyen akkor gond, meg tudjak nyugodni. Nyilván van annak valószínűsége, hogy nem az övé a gyerek, látott rá elég erős példát, innentől kezdve ő bármennyire is bízik a feleségében nem fog tudni megnyugodni.

Ha ez egy olyan probléma lenne, ami napi konfliktust szül (pl., hogy a telefont akarja ellenőrizgetni, vagy folyamatosan bánt), akkor azt mondanám, hogy menjen el pszichológushoz. De hányszor fog feljönni, 2-szer, 3-szor egy élet alatt?

Illetve azt gondolom, hogyha a kismamának annyira rosszul esik, hogy a férje ilyet kér tőle, hogy válni akar, akkor a férjével együtt ő is elfáradhat egy pszichológushoz, hogy dolgozzon ezen. Ugyanaz a helyzet, amikor a gyereked hisztijét sem veszed magadra, mert nem rólad szól.

2020. dec. 3. 08:46
 18/58 anonim ***** válasza:
58%
Ez megalazo. A ferjed elete nem az apja elete. Azt mondanam h vagy letesz errol a marhasagrol vagy megcsinaltathatjuk, de ha o az apa, egyuttal beadod a valokeresetet is. Valaszthat.
2020. dec. 3. 08:47
 19/58 anonim ***** válasza:
87%

A mi kislányunk kiköpött az apja, úgyhogy le se tagadhatná, hogy az övé. 😅

Ha ezt kérte volna a férjem nem esne jól, de ha őt megnyugtataja nem akadnék fenn rajta, megmondanám, hogy azért csalódtam benne, és a teszt után rajta lehet, hogy jóvá tegye ezt.

2020. dec. 3. 08:58
 20/58 anonim ***** válasza:
34%

Nagyon gáz pasi.

Lényegében már most véget vetett a házasságnak, mert ezt azután miként lehet folytatni?

Olyan, mint amikor egy lanyjérésre nemet mond a hölgy.

Ha belemész, nemcsak meglátod magad, hanem kinyit egy kaput is, hogy ezentúl bármi hülyeséget joga lesz.

Kérj tőle esetleg egy HIV negatív teszteredmények, mert a melegek közt az is terjed. És hát ki tudja?

Ha házasságban éltek, akkor ő az apa, bármit is tesz.

2020. dec. 3. 09:01
1 2 3 4 5 6

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!