Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
A férjem apasági tesztet akár szerintetek ilyen esetben jogos?
Az apukája évekig nevelt egy gyereket az első házasságából kiderült 20-on évek után hogy nem is az övé volt . Nemsokára megszületik a pici és apasági tesztet akar a férjem, értem én és ha kell állok elébe hiszen ő életem szerelme,sosem csaltam meg és nem is tenném nyílván övé a pici, de annyira bánt mintha nem bízna meg bennem
Nagyon rosszul esik hogy azt feltételezi hogy megcsalom és majd hazudok neki más gyermekét neveltetem vele, mit gondoltok erről? Hol a bizalom?
Mint férfi írom!
Ez a legalja ahogy mások is írták!! Másból más életéből kiindulva alapoz a ti kapolatok bensőséges bizalmát !! Ez kb olyan felfogás mint ha minden nő csalná a párját!! Ő már ha ebben gondolkózik akkor soha nem bízott meg benned, soha nem tekintett rád teljes bizalommal!! Akkor miért volt veled? Miért alakít ki párkapcsolat, ha más családi élete a példája?? Ezzel csak az a gond még, hogy most apasági teszt utánna állandó kontroll, kivel mikor hol voltál, mit veszel fel kível beszélgetél, ahogy megszületik a gyerek úgy ez mind sorba jönni fog!! Szóval gondod át ki ez az ember akível tervezed továbbiakban a jövődet, biztosan ismered?
Ha akkor amikor beszélünk a gyerekvállalásról, tervezzük a gyereket elmondja higgadtan, hogy benne ez egy nagy félelem és feldolgozatlan teher amit a családjából hoz, és neki a lelki békéjéhez szüksége van erre a tesztre, akkor lehet róla szó. De így? Már mindjárt megszületik a gyerek és most jut eszébe? Na meg a lónak a szerszámát. Nőként a lehető legsebezhetőbb, legkiszolgáltatottabb helyzetben vagy és most rúg beléd egyet?
Na de egy jó asszony ugye mindent megbocsát. Sok boldogságot hátralévő életedre a tudattal, hogy a férjed ku_vának tart.
Ha nincs mit titkolni akkor bevállalod. Ha nincs mit titkolni akkor odaadod a telód stb...
Mondhatja azt bárki, hogy nem bízol benne, de akkor jön a kérdés. Ha annyira nem annyira hőzöng, akkor titkol valamit?
Aztán persze, lehet arcoskodni, hogy na itt a teszt és a tiéd a gyerek, de elválok, vagy meglehet csináltatni a másik pénzére és semmi nem történik... Akinek nincs mitől félni az nem reagálja túl. Itt pedig minden itt van, akár egy telefon elkérés, akár egy szerződés akár egy teszt.
Méghogy a nők empatikusak... aztán mindenkit otthagyná ezért a férjét miközbe tudják jól, hogy ez egy régi sérelem miatt van nála.
Szépek vagytok.
Itt nincs jogos nem jogos.o szeretne valamit, joga van kérni neked meg jogod van megtagadni.
Ellenben nem értem mi bajod van ezzel basszus van egy kérése ami neked semmibe se kerül de ahelyett hogy már csak kedvességbol is megcsináltatnatok problémázol rajta.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!