Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
A férjem apasági tesztet akár szerintetek ilyen esetben jogos?
Az apukája évekig nevelt egy gyereket az első házasságából kiderült 20-on évek után hogy nem is az övé volt . Nemsokára megszületik a pici és apasági tesztet akar a férjem, értem én és ha kell állok elébe hiszen ő életem szerelme,sosem csaltam meg és nem is tenném nyílván övé a pici, de annyira bánt mintha nem bízna meg bennem
Nagyon rosszul esik hogy azt feltételezi hogy megcsalom és majd hazudok neki más gyermekét neveltetem vele, mit gondoltok erről? Hol a bizalom?
"De ha valaki engem elvesz feleségül, akkor tegye azért is, mert tudja, hogy én nem tenném ezt. Ne sértsen meg azzal, hogy egy hazug qrvának néz."
Mai világban ennek szerinted mekkora létalapja van? Házasságok több mint fele válással végződik. Ahogy írták előttem kakukkfiókák száma 10-30% közöttire tehető.
Beszélhetünk arról, hogy mi a sértés és mi nem.
A világ legjobb embere is félremehet, úgy hogy se előtte se utána nem tesz ilyet, de ha ebből gyerek van azt miért ne tudja a másik?
Több helyen is elcsesztve az idióta férjed.
1. a házasságkötőbe ment a pszichiátria helyett
2. nem szerelt rád rögtön GPS-az esküvői után, a punciba még webkamerát.
Azóta eszi a fene, de most végre ki merte nyitni a mocskos pofájár és azt mondta: te qrva.
S ha jó lesz a teszt, kapsz egy kockacukrot.
Mikor az asszony mondta, hogy baba lesz, még voltam hatódva, örültem, megszeppentem, mittom én.
De ilyen bunkóság eszembe se jutott.
"Es egyes kutatasok szerint a kakukkfiokak aranya 10-25% kozott van."
Jó lesz az 10-nek is, de nem az átlag népességben, hanem ez egy labor statisztikája, ahová eleve azok mennek, akik gyanitanak valamit.
Mellesleg a férjek ndnlepidjenek meg, ha jön majd egy megkeresés, hogy ők az apja a felrekurásuk eredményének. Ugyanis sok férfi megússza az szülői kötelezettségeket, míg egy nő nem tudja.
#44 Jol van egy ujabb vajt najt...es mit szolnal ha 10-15-20 ev mulva kiderulne, hogy akit a fiadnak hittel az nem is a tied?
Illetve kerdeznek mast: ha 10% az eselye, hogy nem a tied a gyerek, a covidnak meg 1.5% a halalozasi rataja, akkor miert van az, hogy a covid ellen bezarjuk az egesz vilagot, kotelezo apasagi teszt meg nincsen?
#46, az a különbség köztünk, hogy nekem van fiam 10-20 éve neked meg nincs. Ezért fantáziáját hülyeségeket.
Semmit se szólnék, apa-fia maradnánk, hogy másként?
Azután Kovács úrnak szólítsam?
😂
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!