Kezdőoldal » Gyerekvállalás, nevelés » Babák » Apasági tesztet hol tudok...

Apasági tesztet hol tudok csinálni? Meg lehet úgy oldani, hogy az apa ne tudjon róla? Mennyibe kerül?

Figyelt kérdés
2010. júl. 23. 22:18
 1/7 anonim ***** válasza:
2010. júl. 23. 22:19
 2/7 anonim ***** válasza:

[link]

Az apa miert nem tudhat rola???

2010. júl. 23. 22:20
 3/7 anonim ***** válasza:
Mivel az apától kell minta,a tudta nélkül nem lehet,és elég sokba is kerül. De mi értelme van ennek? Nem tudja az anya,hogy ki a gyerek apja?
2010. júl. 23. 22:20
 4/7 anonim ***** válasza:

a 2. valaszolo kicsit alpari modon nyilvanult meg....

nem mindig a legrosszabbat kell feltetelezni...

2010. júl. 23. 22:21
 5/7 anonim ***** válasza:
Úgy tudom, csinálnak tesztet hajmintából, vagy elég lehet akár egy általa használt fogkefe. Így nem kell tudnia róla. Egyébként a vércsoport is sokat elárulhat. Ha sikerül megcsináltatnod a tesztet, majd írd meg hogyan tetted, érdekelne!
2010. júl. 24. 08:19
 6/7 anonim ***** válasza:
Szerintem erdeklodj a korhazakba vagy nezz ra a weboldalukra. En kulfoldon elek es itt nyalminta kell. A korhazban adnak egy kis steril zacsit amibe van egy fultisztito palcikahoz hasonlito valami. Ezzel kell nyalminta a szajbol, le kell zarni a palcikat a zacsiba es be kell vinni. Persze fizetni kell erte. En nem jartam vegig ezt az utat de a korhazba ahol szultem lattam kis reklam lapokat kiakasztva errol, innen tudom. Na persze, hogyan tudnal a tudta nelkul nyalmintat venni a szajabol, haaat azt nem tudom. :)
2010. júl. 24. 08:45
 7/7 A kérdező kommentje:

Nem basztam félre!!!(amúgy is baszni a nyulak szoktak)

A teherbe esésem előtt megerőszakolt az egyik kollégám.Nem húzott gumit,de nem is ment el belém.Asszem.Legalábbis remélem.

Mondjuk teljesen a férjemre hasonlít a fiunk.

Csak kíváncsiságból kérdeztem meg az apasági tesztet.

2010. júl. 24. 14:01

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!