Kezdőoldal » Felnőtt párkapcsolatok » Párkapcsolati problémák » A barátom szerint az oké,...

Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

A barátom szerint az oké, hogy ő mindig nálam van, én meg főzök,mosok, takarítok rá? bővebben

Figyelt kérdés

Szerinte az fair, hogy ő jön át mindig hozzám (ami kb 20 perc séta), és ezt fel is hánytorgatja hogy esőben/szélben is ő jön. Én meg folyton kiszolgálom, főzök neki, vendégül látom, mindig van terülj terülj asztalkám. És szerinte az oké, hogy ő átjön, én meg így fogadom. Szívesen csinálom, nem erről van szó, csak szerintem oda-vissza kéne hogy működjön az, hogy beleteszünk ebbe. És szerintem az nem számít annak, hogy a másik 20 percet sétál.

Szívesen mennék én is hozzá esőben/szélben, de nem hív soha, meg mindig tereli a témát, hogy most miért nem jó.

2020. nov. 28. 11:52
1 2
 11/18 anonim ***** válasza:
96%
S még meleg, nedves puncit is kap. Valamit jól csinál...
2020. nov. 28. 12:32
 12/18 anonim ***** válasza:
100%

Azért ez nem fair,hogy mindig te fizetsz mindent (kaja,gondolom a rezsibe se száll be).

Kíváncsi lennék,ő miért nem hív magához soha.

2020. nov. 28. 12:51
 13/18 A kérdező kommentje:

Állítólag mert régi, öreg bútorokkal van berendezve az albérlet, meg van lakótársa.

Amúgy ezek után szakítottunk, mert egyáltalán nem látta be hogy mi a baj, csak érdekelt, hogy jól döntöttem-e

2020. nov. 28. 13:05
 14/18 anonim ***** válasza:
100%
Szerintem abszolút jól döntöttél. Jó, hogy nem húztad-halasztottad, hanem idejében léptél. Sokan leélnek egy fél életet olyan kapcsolatban, ami ennyire egyoldalú. Jól látod, hogy egy kapcsolat a kölcsönösségről szól. Nálunk ez úgy működött, hogy mikor megismerkedtem a férjemmel, ő többedmagával lakott egy albiban, a szobája nagyon pici volt. Én másodmagammal laktam egy lakásban, de a másik lány szinte sosem volt ott, pláne nem aludt otthon. Mindkettőnknek kényelmesebb volt, ha nálam vagyunk. Az első perctől közösen vásároltunk, közösen főztünk és mivel gyakorlatilag minden este nálunk aludt, kb.az első hét után felajánlotta, hogy kifizeti a rezsi rá eső részét. Megkérdeztük a lakótársamat is, mit gondol erről, ő örült, hogy kevesebbet kell fizetnie, és mivel sose volt ott, nem zavarta, hogy más lakik ott. Aztán kb.egy hónap múlva ő is a barátjához költözött, mi pedig onnantól kezdve a lakbért is feleztük.
2020. nov. 28. 13:21
 15/18 anonim ***** válasza:
100%

14. Ezt a kamut (az ő részéről). Én 19-26 éves korom közt laktam régi szar bútorokkal bebútorozott albérletekben, lakótársakkal, de mindig vittem fel lányokat, barátnőt. Igen én is féltem néha hogy lesz aki leszól emiatt, de aztán úgy voltam vele, hogy akinek csak emiatt nem kellek csaj, azért nem is kár. (Egyébként biztos létezik olyan csaj, de talán sosem volt gond belőle, inkább csak a fejemben élt a félelem, azt kellett legyőzni.)

A lakótárs sincs ott mindig, pl suli, meló, vagy hazautazik a családjához, de akár meg is lehet kérni hogy menjen el 1 órára otthonról amíg szexeltek.

2020. nov. 28. 13:23
 16/18 A kérdező kommentje:
#16-os. Én is úgy gondolom, hogy akkor engem nem ismer, hogyha azt hiszi ennyire felszínes vagyok, hogy megszólnám emiatt. Én sem a Hilton hotelben lakom. Kis csóró egyetemisták vagyunk, tudom hogy nem ott akar megöregedni.
2020. nov. 28. 13:28
 17/18 anonim ***** válasza:

Most írtam, ki, egy cipőben járok a sráccal, kis különbségekkel.

https://www.gyakorikerdesek.hu/felnott-parkapcsolatok__tarsk..

2020. nov. 28. 13:37
 18/18 anonim ***** válasza:
Pff lebasznám elé a 100 forintos ropit, aztán ha az nem tetszik neki, akkor mehet haza főzőcskézni. Mit képzel ez magáról? 20 perc séta az esőben, úristen nagy dolog! Gondolom a polcot felfúrni sem tudja, tipikus gyenge selejtes szar. Két büdös pofont neki, aztán kibaszni a hidegre kabát nélkül. Nem kár érte.
2020. nov. 30. 00:32
1 2

További kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!