Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Gyerekkel boldogulni ha nincs otthon a férj szükséges az auto ugye ?
Megyeszékhely mellett lakunk de a közlekedés katasztrófa napi Pár busz megy....
Érvek, ellenérvek?
Kis off annak a válaszolónak, aki nem hiszi, hogy 2020-ban is létezik "nem" létező tömegközlekedés, csupán 3-4 buszt naponta, hogy oldaná meg a bejárást a két cím között:
Nyírszőlős-Halmosbokor, Nyíregyháza vonzáskörzetében van mindkét település. Halmosbokorban van egy nagy cég, oda szeretnék pályázni, de a kijárás kérdéses. Pedig csak 15 km-re van autóval, busszal meg több, mint másfél óra lenne, ha a munkaidőhöz igazodna a menetrend. Így csak az autó marad.
Szó nincs itt irigységről. :D Erre az életre legyek irigy? :D Köszi, nem.
Viszont egyre kevésbé értem, hogy szüleim, nagyszüleim, dédszüleim hogyan tudtak dolgozni? Hiszen nem, hogy fejenként egy autójuk nem volt, hanem egyáltalán egy sem, mégis dolgoztak. Nekem ez felfoghatatlan. :D
"Ha valahova időre kell odaerni pl az óvodába, akkor nem várhatok a későbbi buszra egy órát?!!"
Az ugye nem opció, hogy ELŐBB menj oda?
#41: csakhogy itt nem két faluról, hanem egy megyeszékhelyről, és annak szomszédságában levő faluról van szó.
Egyik faluból a másikba tényleg lehet macerás a közlekedés, köszönhető az erősen centralizált úthálózatnak és közlekedési rendszernek. De a kérdésben nem erről van szó.
42 Ne hasonlítsd a régi életet a mostanihoz eg és föld a kettő.
Nagypapám a helyi tsz-ben dolgozott nagymamám a szinten helyi napközi konyhán. Így nemvolt ilyen gondjuk akkor sokan dolgoztam mezőgazdaságban és helyben is ha falun éltek. Más volt akkor a hozzáállás állami munkahelyek stb...
Most egy vállalkozónál dolgozni teljesen más mint az akkori helyzet.
Reggel is adott időben kell vinni és ertemenni is megvan meddig lehet.
De ez nyilván máshol is így van.
Igen, más volt akkor. Rosszabb volt például a tömegközlekedés. :D
De örülök, hogy megtudhattam, hogy ha vállalkozónak dolgozol, és nem TSZ-ben, akkor kötelező autóval járnod, és tilos buszra várnod. :D
Tényleg mindenben csak a kifogást keresed. Tök mindegy, hogy vállalkozó, vagy állami cég, ha ugyanakkor kezdődik a munkaidő, semmi különbség nem lesz a bejárást illetően.
Zárójeles megjegyzés: vannak ám most is állami cégek, ha neked a vállalkozó, és a tömegközlekedés annyira ütnék egymást.
További kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!