Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Kapcsolat újrakezdése van akinél bevált ? Hogyan? Csak az írjon, akinél működött!!!! Rövid sztorit kaphatok? Akar privàtba is jó
Sajnálom és köszi!
Írhatok privatban ?
Mi is voltunk külön 3 hónapig, újrakezdtük, azóta évek teltek el és teljesen kinőttük az akkori problémáinkat, jobb a kapcsolatunk sokkal, mint a szakítás előtt.
Nálunk a szakítás oka elég összetett volt, mindketten stresszes időszakban voltunk mert munkahelyváltás volt, anyagilag is nagyon rosszul álltunk, emiatt sokkal több veszekedés volt köztünk és ez szép lassan megmérgezte a kapcsolatot. Minden héten veszekedtünk, én bolhából elefántot csináltam, ő próbálta elnyomni a problémáit és nem megosztani azokat, aztán emiatt nyilván a szex is csökkent, én elkezdtem önbizalomhiányos lenni és féltékenykedni, ő ettől teljesen besokallt.
Rövidre fogva, elbeszéltünk mindig egymás mellett. Semmi kompromisszumkészség nem volt bennünk, csak az számított amit mi akartunk, egyáltalán nem tudtunk problémákat megoldani közösen.
A 3 hónap volt amúgy életem legrosszabb időszaka, mai napig érzem azt a mellkasi fájdalmat amit abban az időben, kb vegetáltam mint egy zöldség.
Mi amúgy ezidő alatt beszélgettünk neten, tartottuk a kapcsolatot. Egyikőnk se feküdt össze mással. Nem beszéltünk minden nap, de sokat érdeklődtünk egymásról.
3 hónap különlét után találkoztunk egy születésnapi bulin egy közös barátunknál, ott nyilván mindenki iszogatott, este végére sírva borultunk egymás ölébe. Soha nem láttam még férfit úgy sírni, mint őt akkor. Utána randizgattunk még pár hétig, rengeteget beszélgettünk, hogy ki miben hibázott, beismertünk mindent, akármilyen nehéz is volt.
Kötöttünk kompromisszumokat, megbeszéltük kinek miben kell változnia és ezt azóta is tartjuk és jobban érzem vele magam mint a legelején a nagy rózsaszín ködben. Nyilván néha vannak még viták, de letudunk ülni és higgadtan megbeszélni ezeket.
Szerintem működhet másodjára, de CSAK akkor, ha mindkét fél ugyanannyira szeretné és hajlandó beismerni a hibáit és változtatni azokon.
Írj ha szeretnél.
További kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!