Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Mit csináljak ha a barátom utálja a zsidókat?

"Bár ama bizonyos bajszos emberszabású egy Braun Évával élt együtt, a megvetett "faj" képviselőjével....."
Mondjuk ez nem igaz!
Eva Braun jómódú római katolikus bajor családban született 1912-ben
És nem csak egy kikeresztelkedett zsidó volt, hanem hetedíziglen visszavezetett, szőke, kék szemű római katolikus volt. Bár akik érdekeltek Hitler ilyen irányú hiteltelenítésében, azok ezt előszeretettel terjesztik.
És hogy ne ess tévhitekbe, szerintem Hitler egy szörnyeteg volt, de ettől még a sztorid nem igaz.

Milyen pancser fajvédő, aki még azt se ismeri fel, hogy a nője zsidó?
Én is csak a nagyon karakteres arcokat ismerem fel, akárcsak a kunok, vagy a jászok esetében.
De nem vagyok antikunita.
Jártam zsidó lánnyal, ő mondta, hogy az. Akkor inkább az ő családja volt elég barátságtalan velem.
De semmiképpen ne hazudjál, hallgatással sem.
Az miféle kapcsolat?
Ezt a marháságot még abba lehet fejezni, hogy az emberiség egy faj.
Épp arra találtak bizonyítékot mostanában, hogy legalább három szálon indult a dolog.
Arról nem is beszélve, hogy az ENSZ is a "race"=faj fogalmát használja.
Meg semmi jelentősége nincs. Ez egy párkapcsolati kérdés, nem Szabad Nép félóra.
Szóval ne hazudj, ne bújkálj, vállald magad!
Mitől volnál te értéktelen?

Nyugodtan pontozzatok le, de szerintem alapvetően ott már magával az emberrel van a gond, ha az élethez és annak bármilyen részterületéhez csak szélsőértékekben képes értelmet adni a saját életében. Egy kiegyensúlyozott, normális ember (mint pl a kérdező - akinél fel sem merült problémaként a származása egy párkapcsolatnál) idővel mindenképpen feszengeni fog egy ilyen durva ember mellett.
Egyébként honnan kellene felismerni egy zsidót? Vannak, akik csak a vallási szokásokat tartják be, vagy akik önként asszimilálódnak a társadalomba. Nem minden zsidó olyan, mint a Harmadik Birodalom propaganda plakátjain, vagy beszél héberül nyílt utcán, vagy ilyesmi...

"Épp arra találtak bizonyítékot mostanában, hogy legalább három szálon indult a dolog." - Attól hogy a neandervölgyi faj beleolvadt a homo sapiensbe, attól még a jelenleg élő emberiség az EGY FAJ.
Az angol race szó meg nem csak fajt jelent, hanem fajtát, és rasszt is. Ebben az esetben rassz.

#36, tényleg nem ide tartozik, de az Egyetemes Emberi Jogok Preambuluma így kezdődik:
"Mindenki, bármely megkülönböztetésre, nevezetesen fajra, színre, nemre, ... születésre, vagy bármely más körülményre való tekintet nélkül hivatkozhat a jelen"

Én szakítanék vele.
"Attól még lehet jó ember hogy fajgyűlölő." lololo de buta vagy, már bocs.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!