Kezdőoldal » Családi kapcsolatok » Anyós, após » Elegem van az anyósombol mit...

Elegem van az anyósombol mit csináljak?

Figyelt kérdés
At jön ide azt ugat mert hogy én miért iszom, hát azért mert nekem az melo után meg hétvégén jól esik, amúgy nem is vagyok már együtt a lányával semmi közük a lakashoz, ma montam neki takarodjon vigye a lányát is magával aztán meg neki ált feljebb hogy én részeg vagyok meg nem fog a lánya rajt élősködni mert dolgozni azt nem hajlandó.
2020. okt. 31. 20:24
1 2
 1/18 anonim ***** válasza:
93%

Szerintem most is be vagy rúgva.

Korod?

2020. okt. 31. 20:28
 2/18 A kérdező kommentje:
Nem vagyok berugva nem kell azt kezdeni mint az anyosom normálisan iszok nekem meg maradt a fizetésbol nem úgy mint egyeseknek.
2020. okt. 31. 20:34
 3/18 anonim ***** válasza:
88%
🤣🤣
2020. okt. 31. 20:34
 4/18 anonim ***** válasza:
99%

Az alkoholizmus nem a megmaradt jövedelemtől függ, de meg csak nem is a mennyiségtől. A rendszeresség tesz azzá, illetve az, ha nem tudod letenni.

Volt olyan hét a közelmúltban amikor egy korty ot sem ittál?

Milliomos is lehet alkoholista, neki is marad ho végén.

2020. okt. 31. 20:35
 5/18 A kérdező kommentje:
Aki el kőlti két hét alatt és idejön kunyeralni aztán meg ot is tartsam én el, meg a lányát is , nyomja itt az igét prédikálasat kel hallgatni nagyon unom már aztán persze adjak pénzt.
2020. okt. 31. 20:38
 6/18 A kérdező kommentje:
Mondom hogy nem iszom annyit más töbet iszik én tőlem pár sört meg fröccsöt lehet csapkodni néha, meló után meg hétvégén.
2020. okt. 31. 20:41
 7/18 anonim ***** válasza:
79%
Gyenge kamu.
2020. okt. 31. 20:44
 8/18 anonim ***** válasza:
100%

“ Elegem van az anyósombol mit csináljak?”

Szerintem dobj be egy fröccsöt!

Egészségedre!

🥴

2020. okt. 31. 21:07
 9/18 anonim ***** válasza:
100%
Igyunk együtt gyere!!! Kit érdekel az anyós?
2020. okt. 31. 21:16
 10/18 anonim ***** válasza:
88%

Nem iszok annyit mint más.

Ki az a más? Alkoholisták a mások?

Átlag embernek szerintem sok mindennap sör vagy fröccs. Én pl. Csak alkalmakkor iszok. Akkor is csak egy pohárral. Vagy én nem vagyok más?

2020. okt. 31. 21:29
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!