Kezdőoldal » Családi kapcsolatok » Anyós, após » Elegem van az anyósombol mit...

Elegem van az anyósombol mit csináljak?

Figyelt kérdés
At jön ide azt ugat mert hogy én miért iszom, hát azért mert nekem az melo után meg hétvégén jól esik, amúgy nem is vagyok már együtt a lányával semmi közük a lakashoz, ma montam neki takarodjon vigye a lányát is magával aztán meg neki ált feljebb hogy én részeg vagyok meg nem fog a lánya rajt élősködni mert dolgozni azt nem hajlandó.
2020. okt. 31. 20:24
1 2
 11/18 anonim ***** válasza:
100%

1. Felnőtt ember vagy, azt csinálsz, amit akarsz! Ha te iszogatsz munka után, ahhoz sincs semmi köze senkinek. A te dolgod!

2. Ha nem vagy már együtt a lányával, akkor összepakolod a cuccait, és kiteszed vele együtt! Az anyja meg csináljon vele amit akar, ő nevelte naplopónak, élvezze! Egyebekben nincs közöd se hozzá, se a lányhoz.

3. Nem értem a problémádat. Nem kell beengedni, ha nem megy el, rendőrt kell rá hívni.

2020. nov. 1. 06:32
 12/18 anonim ***** válasza:
Kié a ház? Miért nem váltok el?
2020. nov. 2. 15:21
 13/18 anonim ***** válasza:
Mekkora egy telepi proli a kérdező.
2020. nov. 3. 13:02
 14/18 anonim ***** válasza:

Kicsit nehéz követni.

Miféle lakás, kié?

Ki lakik ott?

Ki nem dolgozik?

Te dolgozol és iszogatsz, és nem vagy együtt a lányával, ennyit értek.

2020. nov. 3. 15:36
 15/18 anonim ***** válasza:

Miért lenne nehéz követni?

A kérdezőé a lakás, ott lakik vele a volt barátnője vagy a volt felesége,aki nem dolgozik. Ezzel szemben a kérdező anyósa átmegy beszólogatni neki.

Kérdező!

A 11-esnek van igaza, semmi köze ott már az anyósnak semmihez. Meg a lányának sem, ha már nem vagytok együtt.

2020. nov. 3. 15:50
 16/18 anonim ***** válasza:
#15, nem volt ilyen élményem, de ha az én lakásokban élvén szakítanékba barátnőmmel, akkor nyilván nem laknak ott
2020. nov. 3. 16:05
 17/18 A kérdező kommentje:
Utcára kerülne a no, meg sír ri hogy mi lesz vele, de dolgozni azt nem megy el hazudozik othagyja a munkát mindenel baja van
2020. nov. 21. 21:23
 18/18 anonim ***** válasza:
#16-os, innen gondoltam, hogy ott lakik a hölgy: "ma montam neki takarodjon vigye a lányát is magával"
2020. nov. 21. 21:31
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!