Kezdőoldal » Felnőtt párkapcsolatok » Párkapcsolati problémák » Mit csináljak ha a barátom...

Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Mit csináljak ha a barátom utálja a zsidókat?

Figyelt kérdés
Zsidó vagyok és attól rettegek hogy ha ez kiderül akkor el fog hagyni mert alapvetően fajgyűlölő,nem egyszer mondta hogy ezt vagy azt az etnikumot megveti.Márpedig eljön az az idő amikor meghívnak minket ebédre a szüleim és akkor biztosan ki fog derülni.Mit tegyek,hogyan lehet ezt kezelni?

2020. nov. 3. 11:37
1 2 3 4 5 6
 1/56 anonim ***** válasza:
94%
állj elé, és mondd el. ha szakít, akkor jobb, ha frissiben teszi
2020. nov. 3. 11:41
 2/56 anonim válasza:
85%

Ha igazán szeret megbékél vele,ha meg nem akkor szerintem jobban is jársz.

Én nem tudnám olyannal összekötni az életem, aki valamilyen tekintetben fajgyűlölő.

22F

2020. nov. 3. 11:42
 3/56 anonim ***** válasza:
89%
Es te egy ilyen emberrel kepzeled el az eleted? El tudom kepzelni, hogy az elet mas teruletein is milyen lehet a hozzaallasa. Nekem ez nem hianyzik, en elmondanam neki csak azert is, aztan ott is hagynam a francba.
2020. nov. 3. 11:43
 4/56 anonim ***** válasza:
74%

"Alapvetően fajgyűlölő" jajj ez a felfogás, hisz neki biztosan, 100%-ban az ősi magyarok vére folyik az ereiben. meglepődne, ha egy dns teszttel felkutatná az őseit származását

Ha nem tudja elfogadni a származásodat, akkor nincs miről beszélgetni. Nem hozzád való. Lehet erőltetni, de csak konfliktust fog szülni.

2020. nov. 3. 11:44
 5/56 anonim ***** válasza:
91%
Nem is értem, az ilyenek előbb-utóbb kiderülnek. Miért akarsz olyan emberrel lenni, aki nem tolerálja a fajtád?
 6/56 anonim ***** válasza:
88%
Mondd el neki! Ha szeret elfogad, ha nem, akkor meg nem éri meg, hogy ezen aggódj
 7/56 anonim ***** válasza:
70%
Most komolyan, mi baja az idiótájának a zsidókkal? Te meg tényleg egy rasszista baromért vagy oda?
2020. nov. 3. 11:45
 8/56 anonim ***** válasza:
84%
Vegyél egy nagy levegőt, és mondd el neki. Nem hazudhatsz örökké, csak rosszabb lesz minden perccel, amivel húzod az időt.
2020. nov. 3. 11:48
 9/56 anonim ***** válasza:
77%

Azért szerintem nem ennyire egyszeru.

Nekem volt pl néger baràtom (tehát pàrom), nem vagyok rasszista.

Aztàn megismertem egy szintén fekete pasit, taluzgattunk de semmi extra... Egyik nap mondta hogy ő muszlim.

Ledöbbentem. Nincs vele különösebb bajom, nem is igazán érdekelt a pasi de ezt tudva valamiért még annyira se mint előtte.

2020. nov. 3. 11:49
 10/56 A kérdező kommentje:
Attól még lehet jó ember hogy fajgyűlölő.Neki is joga van a normális és boldog élethez,szóval semmi esetre sem barom.Eddig az első válasz tetszik,azt hiszem nincs más megoldás :(
2020. nov. 3. 11:53
1 2 3 4 5 6

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!