Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Mit csináljak ha a barátom utálja a zsidókat?

Tegyünk rendbe pár kifejezést:
- Az ember EGY FAJ. Tehát a "fajgyűlölő" ebben az esetben helytelen kifejezés.
- Az emberi fajon belül rasszok vannak. A magyar nép, és a zsidó nép is ugyanabba az (europid) rasszba tartozik. Tehát a "rasszista" kifejezés is helytelen.
- az ide illő kifejezés: antiszemita. Azzal pedig vigyázni kell, mert a múlt században volt egy bajszos gyökér...

En pl. az arabokat utalom mint a sz@rt! Es eddig az ismeroseim kozul stb, senki sem tapasztalta azt,hogy rossz ember lennek. Ettol fuggetlenul nem esek neki minden velem szembejovo arabnak,inkabb altalanossagban mondom, hogy ez a vilag jobb hely lenne nelkuluk. Jah es az amcsikat is utalom, oket talan meg jobban.
Kerdezo, szepen elmondod neki, hogy mi a szitu.

Én azt a részét nem értem, hogy az első alkalommal, amikor szidni kezdte a zsidókat, neked mint zsidónak miért nem az volt az első reakciód, hogy "Én is zsidó vagyok Sanyi!"
Nekem ez lett volna a természetes.

Egyértelműen kamu a kérdés. Valószínűleg a tegnapi bécsi robbantás ihlette a provokátort, hogy kiírja ezt a baromságot.
A másik hogy ha már kamu kérdéseket gyártasz akkor illene tisztában lenni a fogalmakkal.
Az ember egy faj, a zsidó pedig egy valláson alapuló népcsoport. Olyan hogy fajgyűlölő nem létezik, mivel akkor az egész emberi fajt gyűlöli.
De mindegy is mert a kérdés biztos hogy valami unatkozó tini agyszüleménye.

Ha úgy érzed, titkolnod kell előtte, hogy ki vagy, szerinted milyen jövője lehet ennek a kapcsolatnak?
Mondd el neki, és ha emiatt elhagy, akkor annyit is ért az egész.

Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!