Kezdőoldal » Felnőtt párkapcsolatok » Párkapcsolati problémák » Mit csináljak ha a barátom...

Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Mit csináljak ha a barátom utálja a zsidókat?

Figyelt kérdés
Zsidó vagyok és attól rettegek hogy ha ez kiderül akkor el fog hagyni mert alapvetően fajgyűlölő,nem egyszer mondta hogy ezt vagy azt az etnikumot megveti.Márpedig eljön az az idő amikor meghívnak minket ebédre a szüleim és akkor biztosan ki fog derülni.Mit tegyek,hogyan lehet ezt kezelni?

2020. nov. 3. 11:37
1 2 3 4 5 6
 21/56 anonim ***** válasza:
57%

Tegyünk rendbe pár kifejezést:

- Az ember EGY FAJ. Tehát a "fajgyűlölő" ebben az esetben helytelen kifejezés.

- Az emberi fajon belül rasszok vannak. A magyar nép, és a zsidó nép is ugyanabba az (europid) rasszba tartozik. Tehát a "rasszista" kifejezés is helytelen.

- az ide illő kifejezés: antiszemita. Azzal pedig vigyázni kell, mert a múlt században volt egy bajszos gyökér...

2020. nov. 3. 12:13
 22/56 anonim ***** válasza:
36%

En pl. az arabokat utalom mint a sz@rt! Es eddig az ismeroseim kozul stb, senki sem tapasztalta azt,hogy rossz ember lennek. Ettol fuggetlenul nem esek neki minden velem szembejovo arabnak,inkabb altalanossagban mondom, hogy ez a vilag jobb hely lenne nelkuluk. Jah es az amcsikat is utalom, oket talan meg jobban.

Kerdezo, szepen elmondod neki, hogy mi a szitu.

2020. nov. 3. 12:14
 23/56 anonim ***** válasza:
67%
Vagyis utolsó: te is alaptalanul utálkozol.
2020. nov. 3. 12:15
 24/56 anonim ***** válasza:
95%

Én azt a részét nem értem, hogy az első alkalommal, amikor szidni kezdte a zsidókat, neked mint zsidónak miért nem az volt az első reakciód, hogy "Én is zsidó vagyok Sanyi!"

Nekem ez lett volna a természetes.

2020. nov. 3. 12:15
 25/56 anonim ***** válasza:
87%
Szerintem mindenkinek joga van olyan emberrel lenni, amilyennel akar. Én sem szeretnék zsidó férfivel lenni, magyar gyereket szeretnék, ezért magyar férfiak jöhetnem csak szóba. És nem kell rasszistázni. Nagyon sok zsidó van aki csak zsidóval jönne össze.
2020. nov. 3. 12:16
 26/56 anonim ***** válasza:
92%
É ezt kipróbáltam, amit most te csinálsz. Zsidóval jártam, aki amikor megtudta, hogy sváb származású vagyok, elkezdett megjegyzéseket tenni, hogy a svábok a zsidók ellenségei, fikázta a családom származását meg az anyagi viszonyainkat, meg ilyen undorító módokon törte lefelé az önérzetemet. Tőlem soha egy rossz szót sem kapott, de kár volt rendesnek lenni vele, most már leköpném a szemét természete miatt.
2020. nov. 3. 12:29
 27/56 anonim ***** válasza:
11%

Egyértelműen kamu a kérdés. Valószínűleg a tegnapi bécsi robbantás ihlette a provokátort, hogy kiírja ezt a baromságot.

A másik hogy ha már kamu kérdéseket gyártasz akkor illene tisztában lenni a fogalmakkal.

Az ember egy faj, a zsidó pedig egy valláson alapuló népcsoport. Olyan hogy fajgyűlölő nem létezik, mivel akkor az egész emberi fajt gyűlöli.

De mindegy is mert a kérdés biztos hogy valami unatkozó tini agyszüleménye.

2020. nov. 3. 12:31
 28/56 anonim ***** válasza:
90%

Ha úgy érzed, titkolnod kell előtte, hogy ki vagy, szerinted milyen jövője lehet ennek a kapcsolatnak?

Mondd el neki, és ha emiatt elhagy, akkor annyit is ért az egész.

2020. nov. 3. 12:31
 29/56 anonim ***** válasza:
67%
Érdekes, én sokáig egy csomó emberről nem is tudtam, hogy zsidó. Gondolom azért, mert sosem volt téma otthon, de az iskolában, munkahelyen sem anno. Jócskán középkorú voltam már, mikor megtudtam, hogy nagyágyú színészeink, tudósaink egy (elég nagy) része zsidó. Vagy pl. a mi városunkban jó néhány kiváló zsidó orvos van. A legjobb kereskedők is közülük kerülnek ki, és nem feltétlenül csak azért, mert hihetetlenül jók a "pénzcsinálásban", hanem a gombtól kezdik, kis haszonnal. Tényleg nem értelek, kérdező, hogy tudsz egy ilyen emberrel együtt lenni? Bár ama bizonyos bajszos emberszabású egy Braun Évával élt együtt, a megvetett "faj" képviselőjével.....
2020. nov. 3. 12:36
 30/56 anonymousreview60 ***** válasza:
84%
Jobb, ha eléállsz, és elmondod neki, mert az előítéletet valahol tanulta. Két eset lehet. 1. Vitázik veled, és valamennyi vonakodás után változtat a nézetein. 2. Annyira szűklátókörű, hogy nem tudod meggyőzni vagy nem hagyja magát. Ez esetben tovább kell lépned. Minden más csak halogatás.
2020. nov. 3. 12:46
1 2 3 4 5 6

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!