Kezdőoldal » Felnőtt párkapcsolatok » Párkapcsolati problémák » Kecsöpös tésztát adtam a...

Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Kecsöpös tésztát adtam a pasimnak vacsorára. Ez tényleg ilyen nagy tragédia?

Figyelt kérdés
Kiakadt (nem azért dolgozom egész nap bla bla), épp hívta a kedves anyja, annak is elmondta mintha gyerek lenne. Az meg felhívott, hogy ha nem akarok főzni legalább rendelhetnék valami normálisat neki vagy megtanít főzni (tudok). Most tényleg ez ekkora hiba hogy le kell szedni a fejemet? Anyósom mi jogon szól bele?

2020. nov. 1. 18:49
❮❮ ... 8 9 10 11 12 13 14 15 16 17 ... ❯❯
 111/187 anonim ***** válasza:
98%
Azt senki nem kérdi meg hogy mi a jó égért nem kértél a párodtól időben pénzt ha láttad hogy kb semmi kaja nincs otthon? Komolyan nem fordult meg mondjuk előző nap az eszedben hogy de várjá már, hát k..rvára üres a hűtő és kéne valamit venni? De ha ezt tudod és nyilvánvaló volt h alig van kaja csoré lakásban, akkor miért nem kértél pénzt? Vagy előző nap mit ettetek? Nem bírom felfogni h hogy lehet valaki ennyire buta és nem előrelátó.🤦‍♀️
2020. nov. 2. 04:40
 112/187 anonim ***** válasza:
98%
Úristen, egésznap egy darab sajton voltál? A párod meg ketchupos tésztát kapott? Még megérteném ha csórók lennétek, de ennyire életképtelennek lenni.🤣😂 Még mindig nem jutok azon túl h miért nem kértél előzö nap a párodtól pénzt. Inkább koplaltattad magatokat. Te igazi lusta g..i vagy már ne is haragudj, vagy direkt vagy ilyen buta?😂😂
2020. nov. 2. 04:47
 113/187 anonim ***** válasza:
98%
Hát.... Háztartásbeliként alap elvárás az, hogy vezeted a háztartást és ebben benne van az is, hogy főzöl. Nem ketchupos tésztát....
2020. nov. 2. 06:40
 114/187 anonim ***** válasza:
91%

Ha ennyire nem volt otthon semmi, akkor miért nem mentél át a szomszédhoz, hogy kérj ezt azt? 🤔 Akár egy túrós tésztát is készíthettél volna vagy akár grízes tésztát xD

Ennyire ne legyél már szerencsétlen, ha már egész nap otthon tespedsz.

Azt is írtad, hogy nem szereted a házimunkát, akkor nem is mosol, takarítasz? Azt várod el, hogy helyetted csináljanak mindent?!

2020. nov. 2. 07:10
 115/187 anonim ***** válasza:
98%

Aha, nem eszel szénhidrátot. Akkor te csak és kizárólag húst meg zsírt eszel? Mert egy minimális ch még a sajtban is van.

A ketchupos tészta nem étel. 0 tápérték, 0 gasztronómiai élmény. Nem értem, ha te magad nem ennéd ezt a hitvány moslékot, annak miért gondolod hogy jó lesz, akitől a megélhetésed függ? 10-ből 9 ember a fejedre borította volna a "főztödet", pláne, hogy más dolgod sincs.

Ketchupos, kakaós tésztát 8-10 éves gyerekek neveznek "főzésnek", mikor hazaérnek a suliból és nincs otthon semmi ehető.

2020. nov. 2. 07:45
 116/187 anonim ***** válasza:
98%
hagyátok ez egy troll,erösen hasonlit kėrdės fajtája húsos-csontos törtėnetre.
2020. nov. 2. 08:09
 117/187 anonim ***** válasza:
97%
#116 Mi volt a csontos sztori? Többször láttam megemlítve, de magát a kérdést nem láttam :(
2020. nov. 2. 08:22
 118/187 anonim ***** válasza:
96%

Ezt a húsos csontos sztorit linkeljétek már be pls :D

Volt még egy kedvencem, a lazacos srác, az még mekkora troll volt :D

2020. nov. 2. 10:09
 119/187 anonim ***** válasza:
97%
118 A húsos-csontost már törölték, ha jól tudom.
2020. nov. 2. 10:19
 120/187 anonim ***** válasza:
60%
Kamu.
2020. nov. 2. 11:27
❮❮ ... 8 9 10 11 12 13 14 15 16 17 ... ❯❯

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!