Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Kecsöpös tésztát adtam a pasimnak vacsorára. Ez tényleg ilyen nagy tragédia?
Figyelt kérdés
Kiakadt (nem azért dolgozom egész nap bla bla), épp hívta a kedves anyja, annak is elmondta mintha gyerek lenne. Az meg felhívott, hogy ha nem akarok főzni legalább rendelhetnék valami normálisat neki vagy megtanít főzni (tudok). Most tényleg ez ekkora hiba hogy le kell szedni a fejemet? Anyósom mi jogon szól bele?2020. nov. 1. 18:49
151/187 anonim válasza:
Nem fér a fejembe, honnan tudja ez a buta liba, mi az az opten.
152/187 anonim válasza:
Hat koszonom ezt a kérdést rég röhögtem ilyen jót! Szegény párod 🤣🤣🤣 jobban jár ha ő főz magára 😂😂😂😂
153/187 anonim válasza:
Most olvasom a kakaós tésztát 😂KIEGTEM🤣🤣🤣
154/187 A kérdező kommentje:
151: nem vagyok buta liba, megkérdeztem az ügyvédet, ő pedig megnézte ebben a rendszerben. Nem a szexuális tartalmú kommentekkel van a baj, hiába próbálnak egyesek csúsztatni, dehumanizálni senkit nem lehet, még egy ilyen fórumon sem. Lehet hogy nem én vagyok a legélesebb kés a fiókban ahogy itt valaki írta, de annyi eszem van, hogy attól kérjek segítséget akinek ez a szakterülete. Most megyek vacsorázni, a többi már nem az én dolgom, én jogkövető állampolgárként cselekedtem.
2020. nov. 2. 21:03
156/187 anonim válasza:
Eskuszom ez annyira jó volt hogy szerdán kirakom ezt a ketchupos tésztát a párom elé aztán varom a reakciót 😂biztos meg fog lepődni mondjuk remelem azért az anyukájat nem hívja fel aztán ha nem tetszik neki megmondom hogy ehet kakos tésztát is 🤣🤣
(na persze főzök valami rendeset is majd megkapja miutan kirohogtuk magunkat😂)
157/187 anonim válasza:
Annyiszor írod ezt a dehumanizáló kifejezést, elárulnád, hogy pontosan mely kommentek minősülnek itt dehumanizalonak? Ezt az ügyvéded vagy a pasid rágta a szádba? Vagy olvastad vhol és jól hangzik?
158/187 anonim válasza:
Puszta kíváncsiságból: Hány éves vagy te és mennyi a párod? Mit tanultál?
159/187 anonim válasza:
Jujj, jatszunk kitalalosat! Szerintem a kerdezo olyan 20-22 eves lehet, valaszai alapjan nagyon max, a parja kb 40-45, mivel ugye huszonevesen az ember ritkan lehet ennyire meno vallalkozo. A kerdezonek talan van egy erettsegije, de ennyi, most epp nyelvet tanul ugye, aztan majd lebabazik gyorsan, hogy ne is kelljen soha dolgoznia :)
160/187 anonim válasza:
159! Hát az ilyen jobb,ha inkàbb nem szűl.gyereket. gondolj már bele miket addna enni annak a szegény gyereknek...
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!