Kezdőoldal » Felnőtt párkapcsolatok » Párkapcsolati problémák » Kecsöpös tésztát adtam a...

Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Kecsöpös tésztát adtam a pasimnak vacsorára. Ez tényleg ilyen nagy tragédia?

Figyelt kérdés
Kiakadt (nem azért dolgozom egész nap bla bla), épp hívta a kedves anyja, annak is elmondta mintha gyerek lenne. Az meg felhívott, hogy ha nem akarok főzni legalább rendelhetnék valami normálisat neki vagy megtanít főzni (tudok). Most tényleg ez ekkora hiba hogy le kell szedni a fejemet? Anyósom mi jogon szól bele?

2020. nov. 1. 18:49
❮❮ ... 9 10 11 12 13 14 15 16 17 18 ... ❯❯
 121/187 A kérdező kommentje:
Visszaolvastam az összes kommentet és ha főzni talán nem is tudtok, ítélkezni nagyon. Azóta megbeszéltem az ügyet a pasimmal. Kapok bankkártyát, hogy bármikor tudjon pénzt utalni, ha esetleg elfogy otthon. És elnézést kért hogy rámmordult. Íme, így viselkedik egy úriember. Akik trollnak neveznek, azok elszégyellhetik magukat. Mindenki, akivel nem értetek egyet vagy másképpen él mint ti az troll? Leírtam többször hogy nem minden nap van sem kakaós tészta, sem kechupos, de ha előbbit jóízűen megette, szerintem a másik sem sokkal rosszabb. Az értelmeseknek köszönöm hogy leírták a véleményüket a többieknek meg jó főzőcskézést, én addig tanulok, haladok, élem az életem nyugiban. Este étterembe megyünk és kapok egy meglepetést :) Pápá!
2020. nov. 2. 13:48
 122/187 anonim ***** válasza:
98%
Majd megun :D
2020. nov. 2. 13:52
 123/187 anonim ***** válasza:
99%
Mi atyaúristenért tetted fel a kérdést, ha hallani sem akarsz arról, hogy nem neked van igazad...
2020. nov. 2. 13:53
 124/187 anonim ***** válasza:
96%
Azert, mert en fozok es kitakaritok (amugy a “pasimmal” felvaltva csinaljuk ezeket ;)) az nem azt jelenti, hogy nem megyunk etterembe, ha mar ezt ennyire kiemelted :D Heti egyszer minimum szoktunk :) Azert en a helyedben vigyaznek, nehogy az legyen a meglepetesed, hogy kozli veled, lehet koltozni :D En is tanulok, dolgozom is, es haladok az eletemmel, nem otthon ulok egesz nap, es egy kis nyelvtanulas miatt akarok meghalni. Pápá :DD
2020. nov. 2. 13:55
 125/187 anonim ***** válasza:
96%
köszönjük a visszajelzést, eszegessél egy kis sajtocskát az esti étteremig, nehogy leessék a vércukrod
2020. nov. 2. 14:00
 126/187 anonim ***** válasza:
97%
"Nem lesz az nagy meglepetés, ezért is tartják!:D" Másra amúgy se alkalmas a csaj 😆
2020. nov. 2. 16:38
 127/187 A kérdező kommentje:
Mindenkit jelentettem, aki trágár, dehumanizáló, az emberi méltóságomat sértő kommentet írt. Következő lépés egy jogi megkeresés lesz az oldal fenntartójához, hogy ezt ilyen szinten engedik elharapózni. Remélem az IP-címeteket kiadják a rendőrségnek.
2020. nov. 2. 18:16
 128/187 anonim ***** válasza:
98%

Lol. Mint a nyugdíjasok a facsén :D

Nagggyon ijesztő vagy, remegek.

Hogy kell elképzelni?

"Önt letartóztatjuk, amiért gúnyolódott! 8 év börtön. Sanyi, engedd ki a gyilkosokat és rablókat, kell a hely úgy kb 100 embernek!"

(amúgy látszik hogy cseppet sem értesz az internethez, és hogy mi hogy működik.)

2020. nov. 2. 18:24
 129/187 anonim ***** válasza:
98%
Azt ugye tudod, hogy mostantól minden este étterembe fog vinni ez az arany ember? Nem mer többet odahaza vacsorázni. :D
2020. nov. 2. 18:34
 130/187 anonim ***** válasza:
98%
Dehumanizáló? Tán lehörcsögözott vki? :D és ilyen emberek szavazhatnak :O
2020. nov. 2. 18:38
❮❮ ... 9 10 11 12 13 14 15 16 17 18 ... ❯❯

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!