Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Kecsöpös tésztát adtam a pasimnak vacsorára. Ez tényleg ilyen nagy tragédia?
Kérdező. Ha nincs kapacitásod a negatív kommenteket kezelni, akkor tégy magadnak egy szívességet, és töröld magad az oldalról!
Amúgy? Tedd meg bátran a feljelentést! Ha a rendőrség megtudja, hogy egy weboldalon anonim kérdésre anonim válaszokat kaptál, és felhúztad magad rajta kiröhögnek, aztán elhajtanak a náthás messzeségbe, a kis bárányfelhő irányába. Plusz. A hatályos adatvédelmi szabályok szerint ilyen esetben nem adhatják ki senki adatát. Csak gondoltam szólok, mielőtt csúnya csalódások érnek... :D Vedd úgy, hogy megspóroltam egy hiábavaló utat. :)))
Te szerencsétlen, milyen emberi méltóságod van neked?
Te írtad le világosan, hogy egy kitartott vagy és minden nő hülye, aki nem úgy él mint te.
Leírtad, hogy SEMMILYEN házimunkára nem vagy hajlandó, még takarítani is az anyák jártak, míg megtehették!
Akkor most mit akarsz?
Teljesen egyértelmű, hogy mi vagy, akkor most mit játszod itt az önérzetest?
Vállald fel és akkor békén hagyunk, elvégre amit nyújtasz az is egy szolgáltatás és ősidők óta szükség van rá!
Pff, ha boltba nem volt kapacitásod kimászni, majd pont beslattyogsz ezzel a rendőrségre? Hahaha.
(Amúgy grat, pont így kell elérni hogy csak azért is szívassanak, okos vagy)
Köszi a szórakoztató kommenteket... Szakadok :D
A kakaós tésztát ma majdnem bepróbáltam, de aztán mégse voltam olyan bátor :D
A kakaós tészta amúgy finom, én 21 évesen is képes vagyok enni :D
Kérdező, nehogy félreérts, nem védelek egy kicsit sem. Eszembe nem jutna ilyet, vagy ketchuposat a párom elé tenni, aki egész nap gürcöl hogy eltartson.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!