Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Kecsöpös tésztát adtam a pasimnak vacsorára. Ez tényleg ilyen nagy tragédia?
Figyelt kérdés
Kiakadt (nem azért dolgozom egész nap bla bla), épp hívta a kedves anyja, annak is elmondta mintha gyerek lenne. Az meg felhívott, hogy ha nem akarok főzni legalább rendelhetnék valami normálisat neki vagy megtanít főzni (tudok). Most tényleg ez ekkora hiba hogy le kell szedni a fejemet? Anyósom mi jogon szól bele?2020. nov. 1. 18:49
141/187 anonim válasza:
Valaki tuggya hogy kell ip címet váltani???
142/187 anonim válasza:
Én már azon is meglepődtem, hogy a kérdező tudja mi az az ip-cím.
143/187 anonim válasza:
#142 Inkább csak a nevét. A működésével nincs tisztában :D
144/187 A kérdező kommentje:
Nem nekem kell tisztában lennem vele, hanem a jogi képviselőmnek, aki eljár. Megmutattam a kommenteket a páromnak, ő mondta, hogy szól az ügyvédjének. Abszolút nem érdekel mit gondoltok, nem a negatív kommentek sértik a jogaimat, hanem az egyértelműen expclitit szexuális tartalmú, dehumanizáló kommentek, amik fenyegtőek és sértőek. Akármennyire is elvicceltek, az oldalt egy magyar cég tartja fenn, be is vannak jegyezve, Optenben csekkolva vannak és megy a levél. Magyarországon a magyar szabályozás vonatkozik rájuk és rátok is, akik elfogadtátok a felhasználási feltételeket. Ez bizony egy szép kis szabálysértési ügy lesz, tekintve hogy vannak emberi jogaim. Szép estét!
2020. nov. 2. 20:15
145/187 anonim válasza:
Milyen kis fontos first lady-k vagyunk ahhoz képest, hogy otthon döglünk egész nap.
Párod esetleg nem akar beperelni a moslék miatt, amit elé löktél? :D
146/187 anonim válasza:
Hát én elég sok jogi kurzust kellet, hogy teljesítsek az egyetemen, de olyan alapvető emberi jogról, hogy valakinek nem lehet szexuális tartalmú kommentet írni egy 18 évesnél idősebbek számára fenntartott párkapcsolattal és szexualitással foglalkozó alfórumon, még nem hallottam.
147/187 anonim válasza:
Atyaég Kérdező, nem csak lusta is vagy hanem már szánalmas is. :D lett volna eszed elengedted volna a kommenteket, de mivel nem vagy egy nagyon éles kés a fiókban, szítod a tüzet tovább :'D
148/187 anonim válasza:
Ha már kiteregeted hogy mekkora hülye vagy, akkor viseld a következményeit.
149/187 anonim válasza:
Nem tudom melyik kő alatt laktál eddig, de akkor szeretném bemutatni neked az internetet. Az interneten emberek névtelenül élhetnek egy alapvető jogukkal, a véleménynyilvánítással. Amennyiben ez sérti az adott platform irányelveit (bár ez egy 18+-os kategória, így belefér az análszex megemlítése), akkor a moderátorok felelőssége az adott hozzászólást kitörölni, amit meg is tettek. Ezen felül nem tudom milyen egyéb sérelmed keletkezett, azonkívül, hogy az emberek egyöntetűen kifejezték azzal a kérdéssel kapcsolatban a véleményüket, amelyet te tettél fel erre az oldalra. Az internet már csak ilyen, ha ezt nem tudod feldolgozni, akkor nem kell megosztanod ilyen tartalmat. Mindenesetre ajánlom figyelmedbe a napiszar.com postaláda kulcsszavát, ott nézhetsz egy hozzávetőleges statisztikát, hogy az elmúlt közel 15 évben hany ilyen kis pattogi kiscsajnak sikerült bezáratnia azt az oldalt. Szóval, sok sikert ;)
150/187 anonim válasza:
Inkább menj vissza kecsöpös tésztát csinálni, az legalább valamennyire megy :D
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!