Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Kecsöpös tésztát adtam a pasimnak vacsorára. Ez tényleg ilyen nagy tragédia?
Én sem vagyok egy nyelvgéniusz.
Nyáron volt Kb másfél hónapom amit úgy rátudtam szánni, hogy közel 0-ról eltudjam kezdeni.
Másfél hónapban kb végigvettem a nyelvtant és megtanultam 3000 szót, úgy ahogy. Ezenfelül az angol videók egy jó részét megértem. Ezt pedig 0 szintről kb másfél hónap alatt, úgy hogy én mellette még tanultam mást is abban a másfél hónapban. Úgyhogy ez a nyelvvizsgás készülés mint kifogás nálam már itt megszűnt. Ha én napi max 3 órával eljutottam kb 0 előtanulmánnyal akkor neked 5 hónap alatt nyelvvizsgát kell szerezni bőven. Az a 2-3 óra pedig amit elhülyéskedsz naponta a nyelvvel... azért ha mást nem egy melegszendót odatudsz dobni te is mire hazaér a kenyérkereső, talán nagy fáradtság az a 15 perc.
Kerdezo, igazabol nekem tokmindegy, a te parkapcsolatod fog tonkremenni, nem az enyem. Ennyire nem vagy kepes, hogy a nagy nyelvtanulas mellett fozzel,meg minden nap csinalj egy kis takaritgatast (mosogatas, elpakolas,stb) amit en munka utan szoktam, es ez ugy kb max osszesen 1-2 ora lenne a napodbol, akkor a te bajod. A pasidnak is volna erre igenye, ebbol a kiakadasbol is latszik. Lehet, hogy meg nem mondta, hogy jo lenne ha mostmar kicsit osszeszedned magad, de szerintem hamarosan ez is szoba fog kerulni. Vagy nem, csak siman kirakja a cuccodat aztan ennyi.
Meg mindig tartom magam ahhoz, hogy egyebkent a hazimunka nem csak a no dolga, de ha a no otthon van, gyerek nelkul raadasul, akkor bele kellene fernie. Ha a pasi lenne otthon, akkor pedig neki kene csinalni es ennyi.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!