Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Kecsöpös tésztát adtam a pasimnak vacsorára. Ez tényleg ilyen nagy tragédia?
Nem tudom hogy képzelik itt egyesek, hogy a pasi eltartja a makkegészséges csajt (nem írta, hogy beteg lenne!) és megállapodás van köztük, hogy a csaj viszi a háztartást, az meg összetosz neki 5 perc alatt egy ketchupos tésztát, amit jóérzésű ember a kutyájának nem adna, mert egy moslék.
De ha a pasinak nem tetszik, akkor főzzön magának! ...nők azért ne menjen már el az eszetek, mert ezzel hiteltelenítitek a normális nőket is!
19-es vagyok, most lattam csak, hogy haztartasbeli vagy. Nincsen ezzel semmi baj, ha nektek ez a felallas igy jo, akkor csinaljatok, de ne haragudj, azert jobban is megeroltethetned magad. Viszont igy ugy gondolom, hogy a fozesnek es a takaritasnak nagyon is bele kellene fernie. Nem ertem, nem unatkozol otthon?
Nem az etelt sajnalja toled, hanem te nem akartal kimenni vasarolni, pedig megtehetted volna. Nem ertelek.
Mondtam neki ha nem tetszik kenj magadnak egy zsíros kenyeret.
Ha ilyen a kommunikáció köztetek tán külön kéne menni.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!