Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Beteges féltékenység munkahely váltáskor?
Figyelt kérdés
Miért éreznek az emberek már-már kínzó féltékenységet? Most váltok munkahelyet, és a párom belebetegszik, hogy ott biztosan rám másznak a nők. Elmondása szerint nem attól fél, hogy én kezdeményezek, hanem attól, hogy ha valaki kikezd velem nem tudok nemet mondani. Állítása szerint az ilyen multiknál sok a ribizli, aki minden lelkiismeret nélkül rámászik bárkire. Sajnos szó szerint elképzeli, hogy egy ilyen esemény szerinte hogy zajlik, és mi fog ott történni... Nem tudom vele megértetni, hogy semmi nem fog történni. Eddig sem történt, soha , mégcsak flört sem, mert tisztelem őt, és természetesen szeretem. Ki hogy kezeli le?2020. szept. 23. 18:34
1/14 anonim válasza:
Ebből jövök. Fuss, menekülj...
2/14 anonim válasza:
Akarsz te egy olyan nőt, aki nem bízik benned? Mert ok, azt nem gondolja, hogy kezdeményezel, de nem néz ki belőled annyi önkontrollt, hogy nem a farkad után mész... Én biztos, hogy elküldeném pszichológushoz, hogy kezelje a beteges féltékenységét.
3/14 A kérdező kommentje:
Az a baj, hoyg tényleg ezen kattog. Elképzeli, hogy én milyen módon csalom majd meg, és , hogy hogy hazudok neki. Az előző párja a munkahelyen csalta meg egy lánnyal, aki miatt el is hagyta... kicsit olyan mintha fejben ezt újraélné.
2020. szept. 23. 18:39
4/14 anonim válasza:
Ez nem rólad, hanem róla szól... Csak éppen téged mérgez vele. Menjen szakemberhez, mert el fog téged marni magától.
5/14 anonim válasza:
pedig simán lehet hogy a viselkedésedben van valami, ami miatt bizalmatlan. pl. volt már hogy megjegyzést tettél vm szép nőre vagy utánafordultál az utcán, esetleg meséltél a múltadról amiben volt több csaj egyszerre, vagy túl sok nőbarátod van, akik közül egyik sem idősebb dagibb hanem mind olyan akiket dugnál is...és még sorolhatnám a végtelenségig
6/14 anonim válasza:
Huhh az ilyen nőtől tényleg jobb menekülni. Ahogy öregszik, később egy házsártia lesz belőle, a zöld szemű szörny már beleköltözött. Valószínű nem is szeret igazán, csak birtokolni akar valamiért. Esetleg ingatlant, vagyont, vagy mit veszítene el veled, ha elvesztene? A tipikus haszonlesők akarják magukhoz láncolni a párjukat foggal-körömmel.
8/14 anonim válasza:
Nekem az exem munkahely váltásonként is idővel lecserélte a pasiját. Valahol érthető volt, hogy miután munkahelyet váltott és alig találkoztunk én is frusztrált lettem. Eléggé kelleti magat amúgy is a ferfiaknak. Én is ugy jártam mint a többi exe előttem. Ezzel csak azt akarom mondani, hogy ilyen is van, de ez személyiség függő.
9/14 A kérdező kommentje:
Igazából semmit nem veszítene, a megtakarított pénz is két névre szól. közös számla, a fele őt illetné. Jelenleg házra gyűjtünk, így még csak albérletben vagyunk.
2020. szept. 23. 19:26
10/14 anonim válasza:
Èn a nő vagyok, de nekem a hibám pont ott volt, hogy nem gondoltam ebbe a lehetősègbe egyáltalán bele.
Az esküvőnk előtt pár hónappal, a megbeszèltek ellenère a párom felmondott a munkahelyèn, ès átment máshová. Okè, megnyugodtam, legalább van munkahelye, lesz pènt mègis mindent úgy megtartani, ahogy azt szerettük volna.
Aztán eltelt másfèl hónap, ès egyre több sztorit hallottam róla, és egy új kolleganőjèről. Először elhessegettem a gondolatot, gondolván, most házasodunk, biztos csak barátkoznak.
Na ja. Hát nem. Az első pillanattól kezdve hazudott nekem, kidobtunk egy halom pènzt az esküvővel az ablakon, meg èn idèn, a válóperrel, ügyvèddel, ès pszichológussal..
N26
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!