Kezdőoldal » Felnőtt párkapcsolatok » Párkapcsolati problémák » Mit tegyek ha a főnököm...

Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Mit tegyek ha a főnököm korábbi nagyszerelme a párom és ez feszültséget szül a munkahelyemen?

Figyelt kérdés

Mostani barátnőmmel féléve vagyunk együtt. Imádom őt, mert igazán támogató és odaadó személyiség, akinek mosolya rengeteg erőt ad.

Talán pont ezen indokok miatt lehetett 3 évvel ezelőtt a mostani főnököm párja. 5 évet töltöttek együtt (egyetemi évek és a mostani cégem elődjét is ekkortájt indította). Egyszer mesélt róla a főnököm élete nagyszerelmének tekintette és annak a személynek aki igazán hatást gyakorolt rá az évek során.

Ezen előzményeket ismerve szerintetek mi történt amikor az egyik céges rendezvényre elvittem a párom és ott egymással újra találkoztak? Tekintve h én addig a pillanatig nem tudtam hogy közük volt egymáshoz (a sztorit ismertem mindkét fél részéről, de nem raktam össze).

Hát a főnököm átölelte őt és felkapta, borzasztóan örült neki ,a párom csak nézett rá banbán. Majd amikor a barátnőm közölte h én vagyok a mostani párja gyűlöletet láttam a srác szemében.

Azóta gyűlöl engem, mélyen megvet és a legszarabb melókat adja nekem. Már próbáltam beszélni vele, de annyit mondott: nem érdemled őt meg. Személyes bosszú-hadjáratát vezeti ellenem. Felmondani nem tudok, mert köt egy tanulmányi szerződés a céghez, szóval még félévig megkeseríti az életem...

Mit tehetnék?

2018. nov. 18. 23:48
 1/8 anonim ***** válasza:
54%

A munkatörvények engednek ilyet vajon? Kérdezz egy ügyvédet, aztán mérlegelve, hogy fél évről van szó, mondd, hogy perre viheted(ha viheted), aztán, ha megéri neked, akkor vidd perre. A párod mit mond? Nem beszéltek erről?

32/f

2018. nov. 19. 00:18
 2/8 anonim ***** válasza:
26%
Addig foglald el magad a magyar helyesírás szabályainak a tanulmányozásával.
2018. nov. 19. 00:20
 3/8 anonim ***** válasza:
67%
Ez tuti kamu, mind tudjuk, hogy a férfiak logikusak, érzelemmentesek, csak a nőket fűti a bosszúvágy.
2018. nov. 19. 00:44
 4/8 anonim ***** válasza:
Fél év nem sok, annyit ki lehet bírni.
2018. nov. 19. 07:41
 5/8 anonim ***** válasza:
Én kilépnék, utánam a vízözön alapon is akár. Nem tűrtem sokáig soha a melóhelyi getszizést.
2018. nov. 19. 10:05
 6/8 anonim ***** válasza:

Három ostoba válasz után végre a negyedik normális.

Sokat nem tehetsz: ha bármi miatt utál a főnököd, akkor nemigen tudsz mást csinálni, mint állást változtatni. Most ezt fél évig még nem teheted meg, de pont lesz időd megtalálni egy jobb állást.

Fél évet ki lehet bírni egy szekírozó főnök mellett. Arra koncentrálj, hogy addigra legyen hova lelépni innen.

2018. nov. 19. 10:15
 7/8 anonim ***** válasza:
6 teljesen egyet értek veled. Én is kibírnám akár fél lábbal is. De közben keresném az új munkahelyet. Ezt nem lehet megbeszélbi. Ha valaki m tud lezárni egy kapcsolatot és még fáj neki, azzal nem lehet megbeszélni, hogy ne haragudj már...
2018. nov. 19. 10:28
 8/8 anonim ***** válasza:
Banbán :DDD
2018. nov. 21. 09:53

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!