Kezdőoldal » Felnőtt párkapcsolatok » Párkapcsolati problémák » Hogyan győzöd le a féltékenysé...

Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Hogyan győzöd le a féltékenységet?

Figyelt kérdés

Ha tudod, hogy a párod körül a munkahelyén sok csinos és okos nő dolgozik?

Alaphelyzetben abszolút nem vagyok féltékeny típus, de céges bulik alkalmával azért görcsbe van a gyomrom!

Ezt még sosem mondtam el neki, nem is látnám értelmét. Csak magamba kellene ezt legyőzni valahogyan.

2013. márc. 12. 07:16
 1/7 anonim ***** válasza:
Bízz a partneredben,és a saját értékeidben,akkor nincs okod félni,hogy más elveszi.
2013. márc. 12. 07:19
 2/7 anonim ***** válasza:
SOHA nem kellett legyöznöm a féltékenységet, ha neki csak a "szépség" lenne fontos, akkor rég nem lennék vele. MEgbizom benne és tudom, hogy soha nem csalna meg, mert ennél többet jelentek neki.
2013. márc. 12. 08:07
 3/7 anonim ***** válasza:
Megértelek én is nagyon féltékeny volnék/vagyok/.A világért sem mondanám el neki hiszen tudom hogy megbízhatok benne és a butaságommal csak megsérteném.Midig arra gondolok,hogy engem szeret és én vagyok a felesége...de a kisördög azért csak nem hagy békén hiába próbálom magam meggyőzni.Ez van nem lehet rajta válltoztatni,és ha belegondolok így van jól mert ha nem szeretnénk igazán a párunkat nem is féltenénk!!
2013. márc. 12. 08:10
 4/7 anonim ***** válasza:
Kénytelen leszel legyőzni,maximálisan megbízom a páromban de az összes csajra féltékeny vagyok aki csak a közelében van,vagy akivel beszél,de szerintem ez valamilyen szinten jó és normális is :-D Figyelni kell azért,de nem több ;-D
2013. márc. 12. 08:26
 5/7 A kérdező kommentje:

Tipikusan azokról a nőkről van szó, akik minden nap úgy néznek ki mintha akkor jöttek volna a fodrásztól, sminkben, szoknyában és magassarkúban tipegnek. A legrosszabb mellé, hogy nem buta libák. Több nyelvet beszélő, diplomás nők.

Időnként előtör belőlem, hogy én mennyire kis senki vagyok hozzájuk mérten. Biztos érdekesebbek, izgalmasabbak....

2013. márc. 12. 08:37
 6/7 anonim ***** válasza:

Ezt lányok ideje lenne elfelejteni hogy nem mondjuk el a dolgokat, ha ti titkolózni keztek azt a partner is megérzi és egy idő után ti adtok okot arra, hogy neki is titkai legyenek, akár egy nő miatt.

Barátnőm is egy időben nagyon stresszes volt és nem volt hajlandó elmondani, hogy miért. Már én őrültem bele. Végül ki szedtem belőle, ugyan ettől félt (rengeteg lány vesz körül munkám során) Miután meg tudtuk beszélni sokkal nyugodtabbak lettünk.

Mindenképp mondjátok el a párotoknak.

2013. márc. 12. 09:32
 7/7 anonim ***** válasza:
Attól, hogy valaki tökéletes, még nem biztos, hogy a pasid kikezd vele. Gondolj bele abba, hogy mégis miért van pont veled:)? Szerintem ő is gondolhatná, hogy rajta kívűl mennyi tökéletes férfi van neked? Ha ezzel jönne, te mit szólnál?:) Szerintem ha van valami oka arra, hogy ne teljen be veled, úgylátod, hogy "túl jó hozzád" vagy ilyesmi, az a probléma ott kezdődhetett, amikor kiválasztott téged/te őt? Talán jobb ha az embernek olyan párja van, aki mellett nem érzi "kicsinek" magát, ha a párod nem ilyen, akkor semmi miatt nem kell aggodnod, hisz ő sem isten, hogy bárkit csak úgy leteperjen;) Mit számít, hogy a másik nyelveket tud? Ennek van valami befolyása egy kapcsolatra? Nem hinném, hogy spanyolul, vagy héberül jobban lehetne szeretni valakit:). Szóval ez a nézet kissé eltávolodik a szerelem valódi fogalmától:) és az, hogy ki gyönyörű, szerintem abszolút szubjektív, az ember a saját értékeire figyeljen ne mások világával legyen elfoglalva:), a féltékenység mindenképpen rontja a dolgokat.
2013. márc. 17. 22:46

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!