Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Hogyan tudnám leküzdeni a féltékenységet? Ki mennyire mire féltékeny hogy tartja vissza?
Féltékenység?! Ugyan Minek? Aki szeret marad, akit lehet, azt viszik és akit ellehet vinni, azért nem kár!
Nagyjából ez a véleményem a féltékenységről.
Én jó sokáig féltékeny voltam a volt páromra(utólag kiderült nem alaptalanul ;) ).
A féltékenység voltaképpen önmagunkból fakad.
Ezalatt azt értem, hogy aki féltékeny, az a párja helyében megcsalná magát, vagy önmagából indul ki, azaz simán megcsalná a párját, ha lehetősége lenne rá. Inkább minősül önismeretre, vagy túlzott önbizalomhiánynak.
Az ember saját magából, a saját gondolataiból indul ki.
Mintha a barátomat hallanám:/ :)
Én is féltékeny vagyok,csak ok kell hozzá:) Ha nem ad rá okot,nem mutatom ki,hogy az vagyok,ha meg igen..egy darabig tűröm(attól is függ,mi az ami kiváltja nálam),azt utána szoktam neki szólni,vagy ha másik csajjal tenne féltékennyé...szerintem nem sok esély maradna arra,h együtt legyek vele! Konkrétan milyen dolgokra vagy féltékeny?Vagy milyen élethelyzetekre?
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!