Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Ki hogyan kezeli a féltékenységet? Ki féltékenyebb jobban a Párkapcsolatodban?
Figyelt kérdés
Mondjuk ha a nő a féltékeny,de mindenkire,még a legjobb barátnőjére is. Lányok miért vagytok féltékenyek? Ki mennyire féltékeny?2013. febr. 18. 18:48
1/15 anonim válasza:
Én mindenre féltékeny voltam míg szerettem, de okos nő lévén nem hisztiztem, semmi. Van akiknél még a bizalom alappillér...
2/15 anonim válasza:
Kb egyenlően, így megértjük egymást. :D
3/15 anonim válasza:
Én nem vagyok féltékeny. Esetleg akkor érzem, hogy megmoccan bennem a zöld szemű szörnyeteg:D, ha a barátom olyan társaságba megy, ahol megfordul olyan csaj, akihez volt már köze. De bízom benne, amíg nem ad rá okot, hogy mást gondoljak, azt mondom, soha nem csalna meg.:) Ő meg pláne nem féltékeny típus, ha 15 fiúval mennék egyedüli csajként bulizni, akkor is csak annyit mondana, hogy "Jó szórakozást!":D
4/15 anonim válasza:
én nem szoktam féltékeny lenni, ha megcsalna, úgy viszlát, nagyot csalódtam, ha nem, akkor minek féltékenynek lenni. tehát egyáltalán minek féltékenynek lenni :D
5/15 anonim válasza:
én csak akkor vagyok féltékeny, ha van okom rá.
akkor beszélek róla a barátommal.
ha nem tud megnyugtatni és ráadásul többször is féltékennyé tesz, akkor tudom, hamarosan vége lesz. mert én nyugodt párkapcsolatban akarok élni. kétértelmű srácok, meg az aggódás nem kell.
6/15 anonim válasza:
Sosem vagyok féltékeny. A mondás, miszerint a hazug embert hamarabb utolérik mint a sánta kutyát, igaz. A párom meg jobb esetben felnőtt nő, aki tudja mit csinál. Én azt vallom, hogy ha féltékenynek kell lennem egy kapcsolatban, akkor azt már megette a fene. Amint kiderül valami turpisság akkor pápá, sohaviszontnemlátásra, hisz utána már csak arra tudnék gondolni, hogy: Mi van ha?
Éééérteeem? :D
7/15 A kérdező kommentje:
Egyetértek amiket eddig írtatok,ez rendben is van.De volt olyan hogy rátok volt féltékeny a párotok,vagy máshogy fogalmazok,hogyan kezeled ha féltékeny rád a párod,mit teszel,próbálod-e bizonyítani,hogy nincs miért féltékenynek lennie.Nem tudom értitek-e mire gondolok?
2013. febr. 18. 19:41
8/15 anonim válasza:
minél jobban bizonygatsz annál jobban féltékenykedni fog.
9/15 anonim válasza:
Kicsit szoktam,de csak akkor,ha egyedül érzem magam.Amúgy meg minek?Ha megcsalna,semmi értelme nem lenne az egész kapcsolatnak.És bizalom nélkül sincs értelme.
10/15 anonim válasza:
Féltékenység sokszor kéz a kézben jár az önbizalomhiánnyal.Általában ilyen formában csapódik le az,ha nem bízol magadban eléggé!
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!