Kezdőoldal » Felnőtt párkapcsolatok » Egyéb kérdések » Igaza van? Bővebben lent

Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Igaza van? Bővebben lent

Figyelt kérdés

29 éves nő vagyok,párom 30.,13 éve vagyunk együtt.

Nos az a gondom, hogy el szoktam járni a kollégákkal munka után még be ülni valahova.

Meg néha hétvégente is.

Olyan 8-10 fős átlagba a társaság.

Ilyenkor ha hiv párom, többször akkor nem veszem fel a telefont vagy ha Viberen ír nem válaszolok Neki.

Ezen tök ki van akadva, mert szerinte biztos hogy meg csalom valamelyik kollégával.

Pedig ilyenről szó sincs, csak egyszerűen ha 1 óra alatt kb 5x hív az már idegesítő.

Azt hozzá kell tennem, hogy egy szem nő vagyok ebbe a társaságba.

Tudja nagyon jól, hogy mindig is a férfiakkal voltam jobban el.

Barátnőm csak egy van, de pl a legjobb barátom is fiú.

Soha nem adtam rá okot hogy féltékeny legyen.

Szerintetek tényleg bunkóság hogy nem veszem fel a telefont ilyenkor??

2018. okt. 9. 17:16
1 2 3
 1/24 anonim ***** válasza:
27%

Normális nő, akinek kapcsolata van, az nem hetyeg pasikkal, és egy szem nőként nem ül be kocsmába. Csodálom, hogy még nem vágott ki.

Kíváncsi lennék ha a pasid ülne be pár csajjal, és nem mondaná meg hogy hova megy, meg nem venné fel a telefont neked, az hogy esne:D

2018. okt. 9. 17:20
 2/24 anonim ***** válasza:
70%
Nem tudom minek kínzod magad egy ilyen féltékenykedő alakkal, normális ember nem hívogatja 10 percenként a párját, hogy ellenőrizgesse. Én nem szoktam társaságban telefont nyomkodni, hatalmas tahóságnak tartom, de ha hívnak, felveszem, mert azt feltételezem, hogy sürgős/fontos, ha viszont ellenőrizgetés céljából hívogat valaki, aazt nem vagyok hajlandó eltűrni. Nekem is volt ilyen exem, hármat találhatsz, miért lett ex.. Ha nem bízik benned, minek van veled? A barátaid neme pedig teljesen lényegtelen, nem mindenki olyan primitív és szarul szocializálódott ember, aki a nemiszervet látja a másikban az ember helyett.
2018. okt. 9. 17:24
 3/24 anonim ***** válasza:
88%

Én nekem is több fiú baràtom van. Sokat vagyok velük.

Pàrom teljesen megbízik bennem. Soha nem hivogat meg irogat. Nem gyanusítgat.

2018. okt. 9. 17:30
 4/24 anonim ***** válasza:
88%
Munka után és néha hétvégente. Átlagban ez mit takar? Heti 3x eljársz 8 pasival kocsmázni és nem veszed fel a telefont, ha a párod keres. Egyébként egyikőtök sem hibás, más életviteletek van és más az elképzelésetek a párkapcsolatról. Talán lenyugodna, ha néha őt is elhívnád magatokkal...
2018. okt. 9. 17:32
 5/24 A kérdező kommentje:

1# nem hettyegek velük képzeld.

A szakmám végett 95%csak férfiakkal dolgozok(szerkezet lakatos vagyok)

Egyáltalán nem zavar ha ő elmegx bulizni és esetleg csajokkal.

A másik meg tudja hogy hol vagyok kikkel meg minden.

2018. okt. 9. 17:34
 6/24 anonim ***** válasza:
63%
Ha 13 év után nem bízik benned, akkor sok jót ne várj ettől a kapcsolattól! Eddig szuper volt minden?
2018. okt. 9. 17:44
 7/24 anonim ***** válasza:
87%
Férfinak lehet azt a nőnek nem.. Tudod ki lenne ebben 13 évig már rég kerestem volna jobbat.
2018. okt. 9. 18:11
 8/24 anonim ***** válasza:
47%

Szerintem teljesen normálisan viselkedsz. Most ha 1-2 órát nem a telefonon lógsz, attól a másiknak nem kéne kiborulnia. Nagyon birtoklón hangzik, valószínűleg az önbecsülése nem teljesen egészséges. Vannak más szituk, amikor hasonlóan viselkedik?

29n

2018. okt. 9. 18:48
 9/24 anonim ***** válasza:
100%
Amúgy miért nem hívod magaddal párszor? Hátha ezek után abbahagyja. Lehet úgy érzi takargatsz valamit, mert kihagyod.
2018. okt. 9. 18:50
 10/24 A kérdező kommentje:

Na szép sorba válaszolók

2 éve dolgozom ennél a cégnél és elég nehezen tudtam be illeszkedni, mert nem igazán akartak elfogadni a srácok.

Aztán az első céges bulin jobban meg ismertek és innentől hívtak el a szokásos kis munka utáni lazulásra.

Kb ez olyan havi 2-3 alkalommal van, meg ha van karaoke buli arra szoktunk elmenni.

Szóval tényleg nem olyan sűrűn.

Előtte nem volt soha ennyire féltékeny, csak mióta itt dolgozom.

Ismeri pár kollégámat, kb haverság van köztük szóval tényleg nem értem a viselkedéset.

Volt már velünk párszor, de nem érezte jól magát, mert főleg munkával kapcsolatos dolgokról dumálunk általában.

Semmi másban nem ellenőrizgett.

Arra gondoltam, hogy talán valamelyik haverja (aki kollégám) mondhatott valamit Neki.

Persze szoktak velem hülyéskedni velem a srácok ok, de ezek tényleg csak poénok.

2018. okt. 9. 20:27
1 2 3

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!