Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Igaza van? Bővebben lent
29 éves nő vagyok,párom 30.,13 éve vagyunk együtt.
Nos az a gondom, hogy el szoktam járni a kollégákkal munka után még be ülni valahova.
Meg néha hétvégente is.
Olyan 8-10 fős átlagba a társaság.
Ilyenkor ha hiv párom, többször akkor nem veszem fel a telefont vagy ha Viberen ír nem válaszolok Neki.
Ezen tök ki van akadva, mert szerinte biztos hogy meg csalom valamelyik kollégával.
Pedig ilyenről szó sincs, csak egyszerűen ha 1 óra alatt kb 5x hív az már idegesítő.
Azt hozzá kell tennem, hogy egy szem nő vagyok ebbe a társaságba.
Tudja nagyon jól, hogy mindig is a férfiakkal voltam jobban el.
Barátnőm csak egy van, de pl a legjobb barátom is fiú.
Soha nem adtam rá okot hogy féltékeny legyen.
Szerintetek tényleg bunkóság hogy nem veszem fel a telefont ilyenkor??
Nem lehet, hogy egyik-másik srác viselkedik úgy, hogy félreérti? Még ha te nem is adod alájuk a lovat?
29n
Kedves Utolsó
De szokott némelyik bókolni, mert attól függetlenül hogy fiús a szakmám még igenis szeretek csinosan nőiesen öltözni.
És van amikor meg dicsérnek, hogy csinos vagyok.
Meg mondtak már olyant is hogy álmaik nője vagyok, mert csomó olyan dolog érdekel ami nem sok nőt és el lehet velem dumálni ezekről (pl foci, kézilabda, küzdődsportok, rally meg hasonlók)
De ezeket nem gondolják komolyan.
Soha egyszer sem próbálkozott be nálam olyan téren.
Hát ha az a pultos próbálkozik akkor nagyon rossz lóra tett.
Mert párom ki nem állhatha a csajt.
Nem szereti a miss phicsákat és ő tipikusan az a fajta nő.
16 éve ismerem a párom és ez az egy biztos, hogy az a nő nem kellene neki soha
Látod ez a külömbség. Te biztos vagy a párodban de ő valamiért nem az benned. De ha eddig nem volt baj akkor valami változott. Hogy miért az nem tudni biztosan, inkább te tudnád kideríteni.
De szerintem ha ez van akkor lehet jobb lenne a párodra figyelni mint a haverokra. Mert előbb utóbb betelhet nála a pohár és olyat tesz amit most talán még el sem tud képzelni. Az biztos, hogy szeret mert félt, és az is, hogy nem érzi viszont tőled ugyanazt. Meg azért egy kapcsolatban talán a párunk az első és az, hogy nem veszed a telefont semmi jót nem sugall rá nézve. Egyszerűen nem érdekel mit érez, hogy aggódik érted, a kapcsolatért stb, közömbös ez neked mert jól érzed magad a haverokkal.
És őszintén, nem egészen ok nélkül aggódik. Mert a közönyöd és az, hogy neked olyankor fontosabb a nyolc pasi mint a párod az nyilvánvaló. Hisz nem csak munka után hanem még hétvégén is kocsmázni mentek együtt. Miért nem a pároddal csinálsz közös programot? Mert akkor is fontosabbak a kollégák. A pároddal már 13 éve lehet nincs az az élmény mint amikor nyolc pasi közt te vagy a hercegnő.
Tudod könnyen beszél az, hogy tőle a párja is mehetne nyugodtan nőkkel, aki teljesen biztos a párjában, de ha picit valamiért megingana a hűségébe vetett hited akkor szerintem nagyon gyorsan eltűnne a mosoly az arcodról ha elmenne velük és nem venné a telefont.
17#
Ma beszéltem a párommal erről az egészről.
Azt mondta, hogy az zavarja, hogy velük olyan más vagyok, mint ha vele megyek el valahova.
Pedig vele is nagyon jól érzem magam, csak azért szerintem nem szabad össze hasonlítani egy haveri össze jövetelt meg a közös programokat?
Mondjuk ritkán járunk el bárhova és nem miattam.
Ő inkább az otthon kockúlós típus.
De engem ez nem is zavar, mert szeretek vele össze bújva filmet nézni vagy társasozni is.
De néha kell hogy ki mozduljak.
És különben is ő hetelős munkát csinál márciustól novemberig végéig így hogy hétköznap elmegyek egy kicsit azt nem a vele tölthető időben teszem.
19#
13 év alatt lett volna olyan aki temperamentumban jobban illet volna hozzám de mégsem kellett.
Nekem nagyon jó hogy ő nyugodtabb típus, mert vissza vettem ez által én is.
A kapcsolatunk elején amikor még nem éltünk együtt hétköznap hétvégén a bulizás.
Fesztiválok, koncertek ezerrel és persze az ivászat és a haverok.
Ez az életvitel már nem hiányzik.
Most már meg elégszem azzal a havi 2-3 alkalommal amikor kollégákkal vagyok plusz amikor párommal megyünk valahova.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!