Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Szerintetek jogosan várja el ezt a barátnőm? Kinek van igaza? 25/F
a párom fiatalabb nálam. Én most végeztem az egyetemmel, most kezdtem a melót 1 hónapj főállásban.
A szüleimmel lakom, persze magamra főzök meg a fizetésemből fizetem a dolgaim.
A barátnőm is a szüleivel lakik, neki még több év van az egyeteméből.
A gond az, hogy mindig mondogatja, hogy költözzek el otthonról, akkor többet aludna nálam, szüleimmel se zavarnák kölcsönösen egymást, a háztartásba besegítene ha ott van épp..
Erre mindig mondom hogy akkor költözzünk össze.. de hogy ő még azt nem akar, neki ez korai...
Én meg úgy gondolom, hogy annak nincs sok értelme hogy egyedül lakjak, külön fizessem a rezsit stb. Bár van egy lakása a szüleimnek ami most ki van adva és oda mehetnék, de egyedül ennek nem látom sok értelmét
Mindkettotoknek igaza van,csak legyetek eleg tavol egymastol.
Egyszeruen nem illetek ossze. Itt neked kell tudni,h mennyire szeretned ezt a kapcsolatot meg.
N/35
1-es. Nem értelek.
Kifejtenéd?
Nyilván nem neki van igaza, és ezt te is nagyon jól tudod. Mondd meg neki, hogy ne a más f...ával verje a csalánt. Ha annyira ragaszkodik ahhoz, hogy a pasijának saját lakása legyen, akkor keressen egy másikat, vagy pedig emelje fel a seggét és húzzon el dolgozni, keresse meg magának lakásra a pénzt. Nem kötelező mindenkinek egyetemet végeznie.
Egyébként csak egy jó tanács, figyelj rá oda, nem-e a szüleidtől akar elmarni. Vannak nők, akik teljesen ki akarják sajátítani a "pasijukat". Egy hisztis tyúk lehet egyébként az alapján amit írsz róla...
Mondod neki, hogy nem is rossz ötlet ha elköltözöl külön a szüleidtol, lesz egy lakasod, ahova a bulikban felszedett csajokat viszed fel a tudta nélkül, akkor a reakciója mindent elárul... Rá jössz, Hogy tényleg akarsz-e komolyabb kapcsolatot.
L.
L.
Ja, hogy a szüleidnek van +1 lakása, ezt az előbb nem olvastam.
Akkor sem kötelező egyedül odaköltöznöd, ha nem szeretnél.
#6 Ugye az megvan, hogy a kiscsajnak sincs igénye se munkahelyre, se saját keresetre, csak arra, hogy a papucs pasija a feneke alá rakjon egy lakást, mert milyen már az, hogy nem tudnak zavartalanul szexelni?
Elvárások azok vannak, beleülni a készbe.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!