Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Most kinek van igaza? Jogosan akadt ki ennyire?
en nem csokolgatom
ha szeretem nem adom at a bacikat neki.
akkor addig par napig szunet van a talikkal.
mert ha nincs szerencsem csak atpasszolom neki. majd vissza stb..
18/f
18 éves koromban voltam utoljára beteg, 4 éve 1x voltam beteg AMIKOR csókolgattam a barátnőm betegen :D szóval ha megint beteg lenne kerülném a megfertőződést...
azért ölelgetés és arcra puszi mehetne...de óvatosan, nem akarok beteg lenni, egészségesen élek amennyire tudok :)
Hát szerintem meg nem jogos. Randizgatsz valakivel, szóval a kapcsolat elején vagytok... szerintem teljesen normális, hogy nem akarsz egy beteg emberrel smárolgatni.
Én nem csókolgatom a beteg párom, elég egy beteg ember otthon.... Főleg ha az pasi:D Sok esetben kitesz hatot is :D
Azért az sem mindegy, hogy milyen stílusban közölted ezt az illető úriemberrel. Én általában simán közlöm párommal, hogy hogyisne, nem kellenek a bacijai, ő mindig berág rajta, aztán randi végére úgyis lop egy-két csókot... :)
Nézd az ő szemszögéből: beteg, "nincs a legjobb formában", mégis vette a fáradtságot, hogy elmenjen Hozzád, mert tartja ennyire fontosnak a találkozótokat, hogy ne mondja le. Erre te közlöd, hogy hagyjon békén mert fúj. Hát azért na. :)
Egyébként attól is függ, mióta randizgattok. Mondjuk, ha félsz is, hogy megfertőz, szerintem egy arcrapuszi belefér, főleg, ha ismerkedős szakaszban vagytok, és számítanak ezek az apróságok. Ha hajlamos vagy megbetegedni, úgyis elkapod (suliban/melóhelyen se smárolsz le senkit, mégis végigtombol a vírus mindenkin...), ha meg nem, akkor falhatjátok egymást napestig.
Szimplán kérj bocsánatot, magyarázd el, hogy rettegsz a baciktól, következő talira főzz neki forró teát vagy egyebet. :) Annyira nem világrengető a dolog, hogy ne tudnátok túllépni rajta, ha amúgy nincs köztetek gond.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!