Kezdőoldal » Felnőtt párkapcsolatok » Párkapcsolati problémák » Szerintetek jogosan tette ezt...

Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Szerintetek jogosan tette ezt a barátom? Igaza volt hogy lek**vázott?

Figyelt kérdés
Megcsaltam a barátomat felhívtam telefonon elmondtam neki erre ő eljött hozzám részegen és ordíbált meg kiabálta rám hogy büdös k**va vagyok aztán rám emelte azt a hatalmas öklét egy ideig úgy tartotta aztán beverte a lambériát de engem nem bántott.Utána ahogy kijózanodott másnap felhívott és mondta hogy nem akart megütni mert ő szeret a falat megcsinálja és utána hallani sem akar rólam...én nagyon imádom a barátomat de szerintem nem érdemeltem ezt tőle...mondtam neki hogy ez az első és utolsó alkalom de nem érdekli pedig én nagyon szeretem.ő vette el a szüzességem is és nagyon imádom de ezt nem direkt csináltam...
2014. febr. 19. 19:40
1 2 3 4
 1/38 anonim ***** válasza:
100%
Ugyanezt gondoltad,amiko benen volt a kukac?
2014. febr. 19. 19:42
 2/38 anonim ***** válasza:
100%
Ezt megszívtad.. Minek csaltad meg ha imádod.. Számomra ez paradoxon.. Ne üldözd aki hülye így jár.
 3/38 LazyJones ***** válasza:
100%
Sex is not an accident. Még sose hallottam arról, hogy valakit "véletlenül" megcsaltak...
 4/38 anonim ***** válasza:
100%
biztos megbotlottál és beleestél egy másik srác farkába... van ilyen, sokakkal előfordul. én sem értem miért csinál ekkora ügyet belöle a barátod
 5/38 A kérdező kommentje:
nem tudom miért csinált ekkora ügyet belőle megmondtam neki hogy ez az utolsó mert szeretem
2014. febr. 19. 19:43
 6/38 anonim ***** válasza:
100%

Biztos csak átesett egy vak komondoron, bele a srác farkába egyenesen:D

Amúgy meg tudom őt érteni, és szerintem nem fogsz róla többet tényleg hallani.

2014. febr. 19. 19:44
 7/38 anonim ***** válasza:
98%
De ezt érdemelted + amit a fal kapott, azt is te érdemelted volna.
 8/38 anonim ***** válasza:
100%

Jogosan, és igaza volt.

Örülj neki, hogy nem az orrodat verte be, hanem inkább a lambériát. A helyedben nagyon befognám a számat, és nem öntudatoskodnék, mert még előfordulhat, hogy valaki lambériának néz majd.

Nincs mentség arra hogy megcsaltad, és megérdemled hogy lekur.vázott. Mert hogy az vagy.

9/38 anonim ***** válasza:
100%
Biztos véletlen pont rácsúszott egy fas ra.
 10/38 A kérdező kommentje:
komoly válaszokat kérem szerintem nem vicces!!
2014. febr. 19. 19:45
1 2 3 4

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!