Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Mit kezdjek vele? Jogosan húzta fel magát a barátom?
Nagyon haspók lett. Mindig azt csinálja, hogy ha van nálam csoki vagy bármilyen nasi, kérdezi hogy ehet-e belőle, én meg azt mondom hogy persze, igen. Aztán az egész tábla csokiból meghagy egy kockát nekem.
Most összevesztünk, népnapomra kaptam bonbont, ugyan ez, kérdezte, hogy vehet-e belőle, én ettem 1 darabot, de nem nagyon jött be, így félretettem. Aztán most kérdezte, hogy kérem-e az utolsó darabot? Én meg csak nézek, hogy már csak 1 darab van?? Hát mondom egyed... Ő meg ezen felkapta a vizet, hogy most miért vágom a fejeket, mi bajom van? Kérdeztem tőle, hogy nem veszed észre magad? Ő meg csak néz értetlenül hogy mi van, mire én elmondtam ezt neki hogy ez zavar hogy ilyen haspók lett, megeszik mindent.
Na ő ezt úgy vette le, hogy én irigy vagyok, megsértődött és hozzám vágta a bonbont dobozostul, hogy "tessék itt van te irigy köcsög". Csak néztem, hogy mi van ezzel, aztán azt mondtam neki hogy "szerintem most inkább menj haza". Ő meg nagy sértetten összepakolt és elment, el se köszönt.
Ha nem is vágom hozzád a dobozt, de én is felb---nám magamat egy idő után ha állandóan szivod a vérem. :)
Ő haspók, és kész :) Nem igy szereted? :)
csodálom hogy ez zavar.
Én örülnék ha a barátnőm felfalná a nagymilkát egyedül :)
Bocsáss meg, de a pasid egy igazi bunkó. Ha máshol vagyok alapból nem eszem annyit, mint ha otthon majszolnám a csokit. Inkább megosztanám a barátnőmmel.
Az pedig, hogy neked vágta a dobozt... no comment, leírta magát.
Jobbat érdemelsz!
Majd megnyugszik..
Az igazság néha fáj...
Szerintem azért hűzta fel magát, mert tudja,hogy igazad van
Ilyen kényszeres tevékenység egy màsik kényszeres tettet pòtol, pl. abbahagyta a dohànyzàst vagy ivàst, vagy màs függöséget.
Ritka, hogy csak ùgy egyik napròl a màsikra ennyire csokimàniàs legyen valaki :)
Meg már volt olyanra is példa, hogy vettünk 1-1 hamburgert, ő megette, én még ettem, ő meg elkezdett tátogni a szájával, hogy etessem, mint valami madárfiókát. Jó, adtam neki, de amikor kiharapja a felét és megsértődik azon, hogy nem adok többet, mert szeretnék én is enni, na az nagyon fel tud húzni.
Huh, hát régebben hetente bejárt a haverjaival inni, de mostmár lecsökkent ezeknek a bejárkálásoknak a száma bizonyos okokból... Lehet hogy ezt akarja pótolni az örök evéssel? Vagy unalmában eszik? Mit lehet tenni ilyenkor? :(
Meg is érdemled. Ha normális rendes pasit választottál volna akkor nem ez lenne.
De nektek persze, hogy a macsók kellenek.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!