Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Tényleg csak barátság, vagy jogosan érzem többnek?
8. osztályos vagyok és van egy lány barátom (osztálytárs) akivel rendkívül jó a kapcsolatom. Igazából másik 7 lánnyal is az évfolyamból, de nem ennyire. Például nagyon sok a szemkontaktus, és mindig mosolyog rám, azokon az órákon amikor egymás mellett ülünk nagyon közel ül, a lábaink rendszeresen összeérnek, sokszor a kezünk is. Fb-on is elég sokat beszélünk, most is miatta vagyok fent ilyenkor. Van, hogy olyan szépeket ír, pl. hogy sosem fog elfelejteni, nagyon szeret, hogy én már nem, hiszem el, hogy csak barátkénk tekint rám. Az utóbbi 1-2 évben lettünk ennyire jóban, ezt meséltem is a közös (számomra tényleg) legjobb lány barátomnak, akinek az volt a válasza, hogy mert 'álompasi' lett belőlem. Ezen felbuzdulva ma már célozgattam komolyabb dolgokra, de elég fáradt volt nem kimondottan vette le. Vagy nem akarta?
Igazából óvoda nagycsoport óta ő a tökéletes lány, a nagy ő, de mióta 6.ban olyan kosarat kaptam, hogy csak na, ezért telljesen elfojtottam ezeket az érzéseket, mostanáig. Létezik, hogy ez csak barátság?

Köszönöm az eddigi válaszokat:)
Sajnálom, hogy ilyen hosszúra sikeredett szerettem volna részletgazdagon leírni a szituációt.
Egy ilyen beszélgetést javasolt élőben megtenni, ugye?
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!