Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Mi számít annak amit egy fiú-lány barátságban nem "szabad"?
Figyelt kérdés
Kérdés alatt azt értem, hogy mi az a viselkedés, ami nem igazán a barátság zónába tartozik.2013. dec. 30. 01:39
1/10 anonim válasza:
ölbeülés, csók, sok ölelés, merev dákó, dugás, kiverés, orál, ujjazás
2/10 anonim válasza:
Elrabolni a másik fél macskáját és vízbe mártogatni, hogy lemossuk vele az ablakot. Ezt semmiképpen ne csináld! Mi is így vesztünk össze.. :'/
3/10 anonim válasza:
Ugyanaz amit egy fiú-fiú / lány-lány barátságban sem.
4/10 anonim válasza:
Feldugni egy seprűnyelet a másik fenekébe amikor nem figyel, általában nem veszik jó néven.
5/10 Költőnő? válasza:
csók, cicázás, szex, petting, ilyesmik
6/10 anonim válasza:
Merev dákó... ez néha előfordulhat, de a többi a listából
elfogadható. Mondjuk a merev dákó+ölelés kombinációt ke-
rülni illik :)
7/10 anonim válasza:
tudnék vmit de az csúnya lenne.
8/10 anonim válasza:
sztem ember fuggo:)
es sokkal lazabb, mint 1 azonos nemu barat.
9/10 anonim válasza:
Amit más embernél sem csinálnál.És szerintem a szerelem vallás is tönkretesz egy ilyesféle barátságot.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!