Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Jogosan esett rosszul, hogy a barátom megdicsért egy másik lányt, engem meg nem?
Azért kérem a véleményeteket, mert úgy érzem, néha túlreagálok dolgokat.
2 éve vagyok együtt a barátommal. A kapcsolat elején rengeteget bókolt..utána viszont jött egy körülbelül fél évig tartó hullámvölgy, sajnos javarészt miattam(rengeteget hisztiztem). Én rengeteget változtam, rájöttem, nem jó a hiszti, mégse javult a helyzet. Ha csinosan öltöztem, a barátom közölte, hogy :" Mivan, gyászolsz?". Nem dicsért, nem bókolt, sokszor megalázott. Rengetegszer beszéltem vele, számtalanszor került a kapcsolatunk a szakításhoz közel. Viszont most megint javult a helyzet, sőt, mondhatni most a legjobb a kapcsolatunk.
Ma nagyon csinosan igyekeztem felöltözni(fekete harisnya, fekete ruha övvel)-igyekeztem elnyerni a tetszését. Amikor meglátott, annyit mondott a ruhára, hogy de jó(de azért, mert csipkés volt).:)
Az egyik barátnőm meg direkt a kedvemért kiöltözött(azt mondta, csak nekem:) ). Közöltem a barátommal, hogy ez a lány a kedvemért öltözött ki, és, hogy milyen csinos. Amikor eljött elöttünk a lány, a barátom közölte, hogy: "Tééééényleg csinos!". Nem az esett rosszul, amit mondott, hanem ahogy mondta. Abban a pillanatban azt éreztem, hogy én akármit felvehetek, nem leszek szép(ezt a lányt nagyon sokan dicsérik). Valahogy úgy éreztem a hangsúlyán a barátomnak, hogy wow, ez tényleg jó csaj. Én meg....Nagyon önbizalomhiányos vagyok, és ez annyira sziven ütött, hogy végig szomorú voltam. A barátom kérdezgette mi a baj, én viszont úgy érzem túlreagálom, ezért igyekeztem elnyomni, és kedves lenni. De fáj.:(
Rám nem szokta így mondani, hogy milyen csinos vagyok, csak ha heti egyszer átmegyek hozzá..:( Ilyen hangsúllyal meg sose mondta.
Köszönöm a válaszokat!:)
Én azért nem akarom, hogy természetes legyen..:)
Tény, hogy nagyon feketébe járok, többen is mondták már, ugyanakkor nem csak én öltözködöm így az osztályból, ráadásul a lány, akit megdicsért is fekete felsőbe és szürkés fekete cicanadrágba volt.:(
Múltkor meg egy ünnepségre jött talpig feketébe az egyik barátnőm(fekete blézer, fekete garbó, fekete szoknya), és mégis megdicsérték:(.
Viszont lehet megpróbálok színesebben öltözködni, ha javul a helyzet akkor megéri.
Hát voltak bunkó dolgai, de most van a változó korszakában, most javul, és nagyon igyekszik.:)
Meg hát sajnos én rontottam el a dolgokat, úgyhogy most viselem a következményeket.
De lehet megbeszélem vele, de igyekszem nem hisztizni, hanem csak megemlíteni.
Még nem feküdtünk le.:)
Tudom, hogy fura két év után, ezt most hosszú lenne leírnom.:)
De igen, én is sokáig úgy éreztem, hogy megkapott, nem kell már bókolnia...de mostanában nagyon kedves velem, a kedveskedés is visszajött, de ez a mai kissé földbe döngölt.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!