Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Szerintetek kinek van igaza? Jogosan van megsértődve?
Volt egy kis vitánk, ami azzal kezdődött, hogy a pasim azt mondta, azért lettem ilyen hülye, mert anyám cigizett meg piált terhesség alatt. Én erre visszaszóltam neki, hogy ő meg azért lett ilyen retardált, mert az ő anyja meg diligyógyszereket szedett terhesség alatt. Erre ő besértődött annyira, hogy egész nap fel se kelt az ágyból, ami kaját elétettem nem volt hajlandó enni belőle. Mert szerinte ez illetlen és szemét dolog volt tőlem, főleg hogy nem kértem bocsánatot, amikor ő sem. És szerinte én visszaéltem azzal amit nekem bizalmasan elmondott.
És most én vagyok a szemét dög, amikor ő kezdte az én anyámat szidni.
Most meg van sértődve, mint vmi hercegkisasszony. Úgy viselkedik, mint egy hisztis gyerek, nem úgy mint egy 25éves felnőtt férfi.
Mert szerinte amit ő mondott, az poén, amit meg én, az bunkóság.
Véleményeket szeretnék. Egyébként én nem szoktam szidni a családját, ez az első eset, ő viszont már többször az enyémet, pl a húgomat is. De azt mondja, ezt ne hasonlítsam ahhoz...
Jogosan van megsértődve?
Sztem is gyerekes:
"...de nem én kezdtem a hülyeséget..."
A meg mind a ketten bunkó módon viselkedettetek, én sosem bántanám a barátnőmet, és azzal sem okoznék neki fájdalmat h a szeretteit szidom.
Én sem őt hülyéztem le...azt mondtam, hogy TE azért lettél hülye, mert ő gyógyszereket szedett.
Én senkit nem szoktam sértegetni ilyesmivel. Se mással. És mivel több hasonló is volt már, most nem bírtam ki visszaszólás nélkül.
Egy szóval nem mondtam, hogy az anyja a hülye.
alapjáraton mindketten totál bunkók és gyerekesek vagytok, azt is jól írták, hogy megérdemlitek egymást, amúgy a kettő között annyi a különbség, hogy alkoholt meg cigit önszántából fogyaszt az ember, dilibogyót pedig adott esetben muszáj szedni, nem tehet róla, nincs más választása.
de azért grat mindkettőtöknek.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!