Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Most jogosan vagyok megsértődve?
Figyelt kérdés
A barátom éjszakás volt és felhívtam,hogy felvan-e már és azt mondta mindjárt jön fél5 kor beszéltem vele először aztán most is nemrég de 10 percre rá megint nem veszi fel most ennyire nem képes,hogy miattam fel keljen?2013. aug. 26. 18:20
1/12 kendrazoltan válasza:
dolgozz te is éjszaka, majd aludj egy "jót" nappal...aztán majd rájössz magadtól is...
2/12 anonim válasza:
miért zaklatod? már biztos elege van
3/12 anonim válasza:
Te meg nem vagy képes aludni hagyni ? Miért nem mész át te ? Az fel se merül benned, h nem hallja a telefonját, mert pl fürdik ?
4/12 anonim válasza:
Voltál már éjszakás? Ha nem akkor teljesen alaptalan a sértődöttséged.
5/12 A kérdező kommentje:
tudom,hogy fáradt de amikor dolgozni megy akkor fel tud kelni ilyenkor amikor hozzám jön akkor meg nem? Csak én nem vagyok neki fontos és mondta,hogy én nem tudok átmenni és vagy 3 szor mondta,hogy jön de nem jön
2013. aug. 26. 18:23
6/12 anonim válasza:
Nem megsértődni kell, hanem elfogadni, hogyha valaki éjszakás, akkor bizony szeretné magát kipihenni. Velem is elfordult többször is, hogy reggel 7-8 körül értem haza. Szóval ne hívogasd, mert csak olyan lesz szegény srác, mint a mosott sz*r, ha nem tudja magát kipihenni.
7/12 A kérdező kommentje:
de megbeszéltük tegnap,hogy jön ma és erre nem bír fel kelni máskor 4kor már felvan,ha dolgozni megy és csak az idegesít,hogy miattam nem képes felkelni.Ha nem jön én többet nem keresem mert ennél jobban semmit nem utálok,mikor valakivel megbeszélek valamit és nem jön
2013. aug. 26. 18:29
8/12 anonim válasza:
Te normális vagy??
"amikor dolgozni megy akkor fel tud kelni ilyenkor amikor hozzám jön akkor meg nem"
A munkahely az a megélhetés!
Te meg a barátnő akinek ezt meg kellene érteni.
Szerinted mi az annyából menne hozzád meg venne bármit is ha nicns munkája?
Te dolgoztál már valaha is az életedben?
9/12 anonim válasza:
Ha én a barátod lennék, és látnám hogy miket írtál ide, akkor úgy elhagynálak mint a franc.
10/12 anonim válasza:
Továbbra is tartom az állításom, hogy ez közel sem jogos, sőt... Ellőhetném a szokásos közhelyet, hogy a pasi jobbat érdemel nálad, mivel ez igaz. Éjszakai munkát vállal, az lenne a minimum, hogy ez megértően kezeled. Volt kollégám csak hétvégente tudott találkozni a barátnőjével a munkája miatt, mégsem volt belőle gondjuk.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!