Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Szerintetek kinek volt igaza? Jogosan
Tegnap este elmentünk egy buliba aol az exemmel megbeszéltük hogy találkozunk egy helyen egy időpontba mivel jó barátságba voltunk ez idáig. De mivel nekem kikapcsolt a mobilom meg a barátnőim végett megkéstem mivel készülődtek igy nem értem oda időben. Ez nem tetszett neki.
Ő ott várt a haverjaival fél órát az egyik az unoka testvérem volt rögtön rám tört azzal hogy hol hagytam a pasim én meg ezek ki akadtam és mondtam neki hát te hol hagytad a nőd.. vagy mikor nősülsz már meg mert épp idelye lenne...Mivel állandóan ezzel a szöveggel jön elő.. mi aztán át mentünka másik oldalra vártuka koncertet ő meg haza mentek.Gondoltam felhivom ezek után az exem de ezek után hallani se akar róllam.
Ideje hazasodni? Babam, irni sem tudsz rendesen, meg aztan ilyen baromsagokon akadsz ki te is meg az a masik mafla is..
az egesz tortenetnek semmi ertelme... nincs benne tenyleges konfliktus, csak gyerekes duzzogasok a... semmin...
senki reszerol sem jogos
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!