Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Jogosan akadtam ki, vagy neki van igaza?
Barátom már 7 éve tagja egy tánccsoportnak. Lányok is vannak ott, de ő azt mondta, én vagyok az első, akivel csokolozott, és ez elég hihető...
A csoportal szoktak néha 1-1 fellépés után bulizgatni, és járnak turnéra is, balaton mellé, meg ilyen helyekre..
Előkerült pár kép, amin egyik lányt átkarolja.. ő egyik irányba néz, lány másik irányba, és egy olyan, hogy a lány ül a széken, a barátom meg a combján "alszik" ennyi látszik a képen. azzal a lánnyal is szokott táncolni..
Kicsit kiborultam, mikor megláttam, de azt mondta semmi több nem volt, csak ennyi..
Most hétvégén bulizni mennek, két napra, szigoruan csak a csoport... legtöbbjüknek barátja, barátnője van, már felnöttek is vannak(férje vagy felesége van) de én mégis eléggé kiakadtam, hogy ő miért kell odamenjen...
Másfél éve vagyunk együtt, ő 7 éve táncol abban a csoportban... túlreagálom a dolgokat, vagy tényleg neki van igaza, és hülyeség emiatt veszekednem vele?
Más is van ilyen helyzetben?
Te úristen hozzáért egy másik lányhoz, ráadásul az egyik barátja combján aludt!!! AZONNAL DOBD KI , MEGCSAL TÉGED NEM LÁTOD???!!!
-.-"
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!